Gezinsreportage, goed begin van de dag

Volgens mij zeg ik het wel vaker maar ik vind het dan ook echt wel heel bijzonder om mensen terug te zien, gezinnen en kindjes die groeien. Zien hoe wensen uitkomen…. en stiekem een beetje genieten van alle mooie momenten die ik daardoor al mee heb mogen maken.

Zo ook met dit gezin. Eerst een newborn reportage van een klein Sue samen met haar grote broer. Daarna volgde een geweldige bruiloft met super mooi weer, heerlijk eten en de wens voor ooit nog een kindje. De wens mocht uitkomen en daar was kleine Fos.

Dit keer spraken we lekker op tijd in de ochtend af op een mooie buiten locatie voor een gezinsreportage. De avond ervoor kwam de regen met bakken uit de hemel maar aangezien we het al eerder verzet hadden besloten we om de volgende ochtend af te wachten en dan te beslissen. Gelukkig in de ochtend was het droog en af en toe een klein zonnetje zelfs. Soms zorgde de wind dat er nog wat druppels uit de bomen vielen, maar ach :).

Jip en Sue herkende ik nog wel terug maar Fos haha een compleet ander mannetje !. Echt veel tijd om bij te kletsen hadden we niet het zonnetje begon te schijnen dus gelijk aan de slag voordat hij weer weg zou zijn :). Zo leuk om te zien hoe zorgzaam Jip is voor zijn kleine broertje, zijn handje vasthouden, hem aan het lachen maken, even zijn hand op Fos zijn rug om te duwen toen hij op zijn driewieler zat. Terwijl Sue wat minder geduld heeft en als het nodig is Fos gewoon even iets aan de kant duwt hahah.

Sue vond mijn camera maar wat leuk vooral al die knopjes die je in kan drukken en dat je dan een foto maakt.
De foto’s in dit blog van alleen de blaadjes aan de bomen zijn dan ook niet door mijzelf gemaakt maar door Sue. Er zaten ook nog wat onscherpe foto’s van voeten bij, die heb ik maar weggelaten :).

Fos wilde vooral lekker rondlopen, bellen blazen (en boos worden als hij de bellenblaas niet mocht haha), een stukje op zijn driewieler maar dat is bult af nog niet zo’n goed plan.

Af en toe een lekkere knuffel of kietel sessie met papa en mama vonden ze allemaal gelukkig wel een goed plan op zijn tijd. Een leuke sessie die eindigde met lekker hard de bult af rennen voor Jip en Sue (en dat dan meerdere malen) terwijl Fos er klaar mee was.

Toen ik thuiskwam heb ik nog even zitten wegdromen bij de bruiloft foto’s van toen, jeetje dan mis ik die bruiloften fotograferen toch wel hoor en ook het lekkere eten hahah :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl