Leuk dat jullie overwegen om een newborn fotoreportage te laten maken !
Het cliché is echt waar, het gaat zo snel je kindje veranderd iedere dag en hoe fijn is het dan om mooie foto’s te hebben van deze bijzondere periode,

Een newborn reportage vind normaal gesproken plaats tussen de 5-12 dagen na de geboorte. Natuurlijk is een en ander altijd afhankelijk van de gezondheid van jullie kindje. Jullie kindje geeft het tempo aan. Een reportage kan dus ook maar zo drie uur duren. Tussendoor is er voldoende tijd om te voeden en om natuurlijk even te knuffelen.

Mijn newborn studio is van alle gemakken voorzien en door jullie reportage in mijn studio te maken kunnen we foto's maken onder ideale omstandigheden. Het perfecte licht, mooie props en houten vloeren die passen bij mijn stijl en natuurlijk jullie perfecte kindje ! Tijdens de reportage is het vooral tijd voor jullie om vertederd toe te kijken. Geduld, warmte, een vol buikje, veiligheid en vooral genieten ! Geen nood, op het moment dat jullie een newborn reportage boeken ontvangen jullie van mijn een uitgebreid informatie pakket met tips en tricks zodat jullie goed voorbereid zijn zodat we er een geweldige reportage van kunnen maken.

Newborn reportage 175,-

Inclusief:

Reportage van maximaal drie uur in mijn studio

Voldoende tijd en rust voor jullie kindje

Online voorproefje

Mijn kennis, creativiteit en heel veeeel geduld :)

 Online bestel galerij
Gebruik van mijn props en dekentjes collectie

Het bewerken van de foto's tot een mooi eindproduct

Exclusief:

Fotoafdrukken en/of wanddecoratie

Digitale bestanden
(Zie hiervoor mijn prijslijst voor producten)

Na de reportage (en het doen van de was ;) )  ga ik met jullie foto's aan de slag. De mooiste foto's worden geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt. Ongeveer een week na jullie reportage krijgen jullie en online voorproefje en binnen drie weken na de reportage staat jullie online bestel galerij klaar. De bestel galerij is afgeschermd met een wachtwoord en bevat de mooiste foto's van jullie reportage.

Na het uitgebreid bekijken van jullie foto's kun je door middel van de bestel galerij een keuze maken welke foto's je wilt ontvangen en hoe je deze wilt ontvangen. Mijn a la cart prijslijst voor afdrukken, wanddecoratie en digitale bestanden vind je hier: Producten.

Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact met mij op, wil je een plekje reserveren ? Vul dan even het reserveringsformulier in.
Het beste kun je al tijdens je zwangerschap een plekje reserveren zodat ik ruimte vrij kan houden rond jullie uitgetelde datum.

Heb je ook interesse in een zwangerschaps reportage ? Dat kan ! Ik bied alleen zwangerschapsreportages aan in combinatie met een newborn fotoreportage, mail me voor meer informatie.

 tot gauw !

NEWBORN investering

Menu