Tijdens jullie reportage nemen we uitgebreid de tijd voor jullie kindje, geduld is belangrijk.

 

Ieder kindje is anders en hoe klein ze ook zijn zij bepalen wat er gebeurt. Meestal vind een reportage plaats tussen de 8-12 dagen na de geboorte. Ik hou dus rekening met de uitgetelde datum in mijn agenda. Zodra jullie kindje dan geboren is kun je contact opnemen om een exacte datum af te spreken.

 

Tussendoor is er voldoende tijd om te knuffelen en te voeden mocht dat nodig zijn. Dat is waarom een reportage soms ook tot maximaal drie uur kan duren.

 

Na het reserveren van een plekje voor jullie reportage ontvang je van mij een informatie pakket met aanvullende informatie en tips en tricks om jullie reportage zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens een newborn reportage probeer ik desgewenst altijd ook een gezins foto's te maken en foto's met eventuele broertjes en zusjes.

 

Kosten Newborn Reportage

€ 195

Inbegrepen:

  • Reportage van maximaal drie uur in mijn newborn studio
  • Voldoende tijd en rust voor jullie kindje
  • Gebruik van mijn collectie props en dekentjes
  • Mijn kennis, creativiteit en heeeeeel veel geduld :)
  • Het bewerken van de foto's tot een mooi eindproduct
  • Online voorproefje & Online bestel galerij

Niet inbegrepen:

  • Fotoafdrukken en/of wanddecoratie
  • Digitale foto bestanden

Printen die foto's !

Mijn advies is printen die foto's ! Geef ze een mooie plek in je huis waar je ze dagelijks zien.

Geloof me daar wordt je vrolijk van :). Wist je trouwens dat er diverse onderzoeken gedaan zijn naar de invloed van foto's van jullie gezin en je kinderen in jullie huis ? Dit zorgt bij kinderen voor een goed zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en dat ze zich geliefd en onderdeel van het gezin voelen.

Prijzen voor digitale bestanden, wanddecoratie en afdrukken vind je hier

 

Na de reportage (en het doen van de was ;) ) ga ik met jullie foto's aan de slag. De mooiste foto's worden geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt.

Ongeveer een week na de reportage krijgen jullie een online voorproefje en binnen drie weken na de reportage staat jullie online bestel galerij klaar.

De bestel galerij is afgeschermd met een wachtwoord en bevat de mooiste foto's van jullie reportage.

 

Na het uitgebreid bekijken van jullie foto's kun je door middel van de bestel galerij een keuze maken welke foto's je wilt ontvangen en hoe je deze wilt ontvangen.

 

Het beste kun je al tijdens je zwangerschap een plekje reserveren zodat ik ruimte vrij kan houden rond jullie uitgetelde datum.

Heb je ook interesse in een zwangerschap reportage ? Dat kan ! Ik bied alleen zwangerschapsreportages aan in combinatie met een newborn fotoreportage,

 

Vragen ? Mail me dan gerust !

Verzend

Je bericht is verzonden, bedankt ! Sorry er ging iets mis, probeer het nog een keer of mail rechtstreeks naar info@ilsehetterscheid.nl, bedankt !

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl