Investering

 

Tijdens jullie reportage nemen we uitgebreid de tijd voor jullie kindje, geduld is belangrijk.

Ieder kindje is anders en hoe klein ze ook zijn zij bepalen wat er gebeurt. Meestal vind een reportage plaats tussen de 8-12 dagen na de geboorte. Ik hou dus rekening met de uitgetelde datum in mijn agenda. Zodra jullie kindje dan geboren is kun je contact opnemen om een exacte datum af te spreken.

Tussendoor is er voldoende tijd om te knuffelen en te voeden mocht dat nodig zijn. Dat is waarom een reportage soms ook tot maximaal drie uur kan duren.

Na het reserveren van een plekje voor jullie reportage ontvang je van mij een informatie pakket met aanvullende informatie en tips en tricks om jullie reportage zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens een newborn reportage probeer ik desgewenst altijd ook een gezins foto's te maken en foto's met eventuele broertjes en zusjes.

Newborn Reportage € 175

Inbegrepen:

Reportage van maximaal drie uur in mijn newborn studio

Voldoende tijd en rust voor jullie kindje

Gebruik van mijn collectie props en dekentjes

Mijn kennis, creativiteit en heeeeeel veel geduld :)

Het bewerken van de foto's tot een mooi eindproduct

Online voorproefje & Online bestel galerij

 

Niet inbegrepen:

Fotoafdrukken en/of wanddecoratie

Digitale foto bestanden

 

Na de reportage (en het doen van de was ;) ) ga ik met jullie foto's aan de slag. De mooiste foto's worden geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt.

Ongeveer een week na de reportage krijgen jullie een online voorproefje en binnen drie weken na de reportage staat jullie online bestel galerij klaar.

De bestel galerij is afgeschermd met een wachtwoord en bevat de mooiste foto's van jullie reportage.

 

Na het uitgebreid bekijken van jullie foto's kun je door middel van de bestel galerij een keuze maken welke foto's je wilt ontvangen en hoe je deze wilt ontvangen.

Mijn prijslijst voor afdrukken, wanddecoratie en digitale bestanden vind je hier: Producten.

 

Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact op. Wil je een plekje reserveren ? Vul dan even het reserveringsformulier in.


Het beste kun je al tijdens je zwangerschap een plekje reserveren zodat ik ruimte vrij kan houden rond jullie uitgetelde datum.

Heb je ook interesse in een zwangerschaps reportage ? Dat kan ! Ik bied alleen zwangerschapsreportages aan in combinatie met een newborn fotoreportage,

mail me voor meer informatie.

tot gauw !

 

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl