Een newborn reportage vind meestal plaats tussen de 5-12 dagen na de geboorte van jullie kindje (mits gezondheid het toe laat natuurlijk !).  Het vastleggen van al die kleine details die zo snel veranderen maakt een newborn reportage zo bijzonder.

Tijdens de reportage nemen we uitgebreid de tijd voor jullie kindje. Ieder kindje is anders en hoe klein ze ook zijn zij bepalen wat er gebeurt. Dat is waarom een reportage soms ook tot maximaal drie uur kan duren. Zo is er ook voldoende tijd om tussendoor te knuffelen en te voeden mocht dat nodig zijn.

Newborn reportage 175,-

Inclusief:

Reportage van maximaal drie uur in mijn studio

Voldoende tijd en rust voor jullie kindje

Online voorproefje

Mijn kennis, creativiteit en heel veeeel geduld :)

 Online bestel galerij
Gebruik van mijn props en dekentjes collectie

Het bewerken van de foto's tot een mooi eindproduct

Exclusief:

Fotoafdrukken en/of wanddecoratie

Digitale bestanden
(Zie hiervoor mijn prijslijst voor producten)

Na de reportage (en het doen van de was ;) )  ga ik met jullie foto's aan de slag. De mooiste foto's worden geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt. Ongeveer een week na jullie reportage krijgen jullie en online voorproefje en binnen drie weken na de reportage staat jullie online bestel galerij klaar. De bestel galerij is afgeschermd met een wachtwoord en bevat de mooiste foto's van jullie reportage.

Na het uitgebreid bekijken van jullie foto's kun je door middel van de bestel galerij een keuze maken welke foto's je wilt ontvangen en hoe je deze wilt ontvangen. Mijn a la cart prijslijst voor afdrukken, wanddecoratie en digitale bestanden vind je hier: producten.

Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact met mij op, wil je een plekje reserveren ? Vul dan even het reserveringsformulier in.
Het beste kun je al tijdens je zwangerschap een plekje reserveren zodat ik ruimte vrij kan houden rond jullie uitgetelde datum.

Heb je ook interesse in een zwangerschaps reportage ? Dat kan ! Ik bied alleen zwangerschapsreportages aan in combinatie met een newborn fotoreportage, mail me voor meer informatie.

 tot gauw !

NEWBORN investering

Menu