algemene voorwaarden

 

 

Bij het invullen van het reservering formulier voor het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

 

Fotosessies:
Om een besproken datum definitief vast te leggen dien je het reservering formulier volledig ingevuld retour te mailen, je ontvangt hiervan een bevestiging en de datum zal gereserveerd worden.
Het kan voorkomen dat een fotosessie verzet moet worden door omstandigheden (denk aan ziekte ed), de fotosessie kan eenmalig kosteloos verzet worden naar een andere over een te komen datum. Bij nogmaals verzetten van de afspraak worden er kosten in rekening gebracht nl 25% van de sessie kosten. Bij het verzetten van een afspraak dient er binnen 8 dagen een nieuwe afspraak gemaakt te worden, zo niet dan vervalt de afspraak en zullen bij het opnieuw maken van een afspraak de op dat moment geldende prijzen gehanteerd worden.
Mocht in overleg de foto sessie door weersomstandigheden niet doorgaan (regen) dan wordt er natuurlijk gelijk een nieuwe afspraak gepland.

 

Betalingen:
De sessie kosten en reiskosten dienen voldaan te zijn op het moment dat de fotosessie plaats vind. Op het reservering formulier kunt u aangeven hoe u dit wenst te voldoen, door middel van bankoverschrijving uiterlijk 1 week voor de afgesproken fotosessie of voor aanvang van de sessie door middel van contante betaling (afgepast).

 

Digitale bestanden:
Digitale bestanden zijn verkrijgbaar tegen vergoeding. De digitale bestanden worden na betaling digitaal aangeleverd via een download link zodat de bestanden rechtstreeks op uw computer gedownload worden, geleverde bestanden worden niet retour genomen of kunnen niet worden geruild ivm de aard van het product.

 

Fotoproducten:
Foto producten (afdrukken, canvassen, albums enz) worden pas besteld bij de leverancier na ontvangst van de volledige betaling. Fotoafdrukken of fotoproducten kunnen niet geruild worden.

Bestel galerij:
Binnen drie weken na de reportage ontvangen jullie een link naar de bestel galerij, daarin vinden jullie de mooiste foto’s van jullie reportage. In de bestel galerij kunnen jullie zelf bepalen welke foto’s jullie willen ontvangen, hoe jullie deze willen ontvangen en is zichtbaar wat de daaraan verbonden kosten zijn. De bestel galerij blijft twee weken beschikbaar. Voor het verlengen en/of het opnieuw online zetten van de galerij worden extra kosten in rekening gebracht.

 

Kleurgarantie:
Ik werk met een gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleur bewerkingen.
Het is mogelijk dat de klant op zijn/haar beeldscherm de kleuren of helderheid van de foto’s anders ervaart indien het beeldscherm niet gekalibreerd is.
Ik ben niet verantwoordelijk voor afwijking in kleuren en helderheid van een product welke door derden is geleverd, tevens ben ik niet verantwoordelijk wanneer een fotoproduct door
mij geleverd afwijkt van de kleur en helderheid zoals weergegeven op een niet gekalibreerd beeldscherm.

 

Cadeaubonnen:
Cadeaubonnen zijn geldig tot en met 1 jaar na uitgifte en niet inwisselbaar voor contact geld. Tussentijdse prijsstijgingen zijn onder voorbehoud van Ilse Hetterscheid Fotografie. Bonnen zullen uitgegeven worden met een waarde vermelding d.w.z. het bedrag wat in mindering gebracht kan worden op de prijzen welke geldig zijn ten tijden van het boeken van de fotosessie.

 

Auteursrecht (copyright) van de foto’s:
Het auteurs recht van de foto’s is te allen tijden van Ilse Hetterscheid Fotografie.
De klant geeft Ilse Hetterscheid fotografie toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet (zoals blog, portfolio, sociaal media en andere websites) en in drukwerk (zoals visitekaartjes en flyers).
De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie.
De digitale bestanden geven de klant het recht voor eigen gebruik, afdrukken ed. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media.
Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden, zonder de uitdrukkelijke toestemming en naamsvermelding van de fotografe.
Voor internet gebruik dient de klant de bestanden te gebruiken voorzien van watermerk, deze bestanden zijn verkleint speciaal voor internet waardoor de kans op misbruik door derden verkleint wordt.
Het is niet toegestaan om digitale bestanden (zowel versie voor web gebruik als high resolutie) op internet te plaatsen in een andere bewerking (uitsnede, collages, kleuren, contrast ect) dan dat deze zijn aangeleverd door de fotografe.

 

Privacy Persoonsgegevens:
Ilse Hetterscheid Fotografie zal geen enkel geval persoonlijk gegevens (zoals achternaam, adres, email, adres ect) openbaar maken of doorgegeven aan derden.
Tevens zal er door Ilse Hetterscheid Fotografie (uitzondering kopje auteursrecht) nooit een high resolutie bestand van de gemaakte foto’s geleverd worden aan derden.
Dit om de veiligheid te waarborgen en mogelijk misbruik van de foto’s door derden te voorkomen.

 

 

 

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl