Gefeliciteerd met jullie zwangerschap !

 

Leuk dat jullie overwegen om een newborn reportage te laten maken.

Het cliché is echt waar, het gaat zo snel je kindje veranderd iedere dag en hoe fijn is het dan om mooie foto’s te hebben van deze bijzondere periode.

 

Een newborn fotoreportage is een geweldige ervaring, even alleen maar genieten van jullie kindje, alle bijzondere details die je door alles wat er op jullie afkomt misschien nog niet eens goed gezien hebt.

 

Een klein vouwtje in een oor, donshaartjes op plekken waar je ze nog niet ontdekt had,

mooie wimpers, mini teentjes, alle gekke gezichten die ze al kunnen maken en oohhh zo kan ik nog wel even door gaan,

 

zoals ik al zei genieten :).

 

 

investering

 

Jullie kindje is natuurlijk het mooiste kindje dat er bestaat ! Er komt zoveel op je af die eerste tijd, daarom is het zo speciaal om in die eerste periode na de geboorte al die kleine details vast te laten leggen. Newborn foto's maak ik meestal tussen de 8-12 dagen na de geboorte. Natuurlijk is dit altijd afhankelijk van de gezondheid van jullie kindje en hoe de bevalling is verlopen.

 

"Sometimes the smallest things take up te most room in you're heart"

NEWBORN

Producten

 

Producten die jullie foto's op hun allerbest laten uitkomen en helemaal passen bij mijn stijl van fotograferen. Bij binnenkomst in de studio zul je gelijk de prachtige photoblock wall zien hangen. Natuurlijk zijn er nog veel meer samples te zien (en te voelen !)

 

Bekijk hier mijn meest recente newborn reportages

Lees meer

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl