Investering

 

 

Een fotoreportage maken is een feestje ! Het gaat om samen zijn en plezier maken. Dit zie je terug in de foto's. Ik fotografeer met avondlicht en het tijdstip waarop de foto's gemaakt worden zal daar van afhankelijk zijn. Meestal op een buitenlocatie die jullie aanspreekt, waar jullie je thuis voelen of misschien wel een plek waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben.

 

Verwacht geen brave familie foto's waarbij iedereen keurig in het gareel netjes naast elkaar staat en met hun beste nep glimlach in de camera kijkt, ik leg vooral de interactie tussen jullie vast. De ene trotse blik van ouder naar kind, die schaterlach, de knuffels, dat ene handje op je arm en ja ook die ene herkenbare boze blik of ondeugende blik.

 

Een gezin reportage duurt ongeveer 1-1.5 uur dus voldoende tijd om even aan elkaar te wennen. Het liefste fotografeer ik jullie precies zoals jullie zijn maar dan natuurlijk wel de beste versie van jezelf ;). Daarom ontvang je na je reservering een uitgebreid informatie pakket met do's en don't, het beste tijdstip voor jullie reportage en een kleding advies.

 

 

Gezinsreportage € 145

Inbegrepen:

Reportage van 1 a 1.5 uur

Maximaal vijf personen uit 1 gezin, meer personen tegen meerprijs €15 pp en in overleg

Mijn kennis, creativiteit en geduld :)

Het bewerken van de foto's tot een mooi eindproduct

Online voorproefje & Online bestel galerij

 

Niet inbegrepen:

Fotoafdrukken en/of wanddecoratie

Digitale foto bestanden

Eventuele reiskosten bij meer dan 15 km enkele reis € 0,40 per km

 

Na de reportage ga ik met jullie foto's aan de slag. De mooiste foto's worden geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt. Ongeveer een week na de reportage krijgen jullie een online voorproefje en binnen drie weken na de reportage staat jullie online bestel galerij klaar. De bestel galerij is afgeschermd met een wachtwoord en bevat de mooiste foto's van jullie reportage.

 

Na het uitgebreid bekijken van jullie foto's kun je door middel van de bestel galerij een keuze maken welke foto's je wilt ontvangen en hoe je deze wilt ontvangen.

Mijn prijslijst voor afdrukken, wanddecoratie en digitale bestanden vind je hier .

 

Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact met mij op, wil je een plekje reserveren ? Vul dan even het reserverings formulier in .

 

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl