Een Gezin reportage is een feestje !
Het gaat om samen zijn en plezier maken. Dit zie je terug in de foto's. Ik fotografeer met daglicht en de foto's zullen dus ook meestal gemaakt worden op een buiten locatie die jullie aanspreekt, liefst een plek waar jullie kind zich thuis voelt of misschien wel een plek waar jullie als gezin bijzondere herinneringen aan hebben.

Verwacht geen brave familie foto's waarin iedereen netjes naast elkaar staat, in de lens kijkt en glimlacht, ik leg vooral de interactie tussen jullie vast, die trotse blik van ouder naar kind, die schatterlach, de knuffels en ja als het niet anders is ook de ene maar oohh zo herkenbare boze blik :) 

Een gezin reportage duurt gemiddeld 1-1.5 uur dus voldoende tijd om even aan elkaar te wennen. Het liefste fotografeer ik jullie precies zoals jullie zijn maar dan natuurlijk wel de mooiste en beste versie van jullie zelf  ;) daarom ontvang je na reservering een uitgebreid informatie pakket met do's en don't, het beste tijdstip voor een sessie en kleding advies.

Gezins reportage kosten € 145,-

Inclusief:
Reportage van ongeveer 1 uur
Max vijf personen uit 1 gezin, extra personen tegen meerprijs
Voldoende tijd zodat de kinderen op hun gemak zijn
Mijn kennis, creativiteit en geduld :)
Het bewerken van de foto's tot een mooi eindproduct
Online voorproefje
Online bestel galerij
Exclusief:
Fotoafdrukken en wanddecoratie
Digitale bestanden
(zie hiervoor mijn prijslijst voor producten)
Eventuele reiskosten, bij meer dan 15 km enkele reis € 0,40 per kilometer

Na de reportage ga ik met jullie foto's aan de slag. De mooiste foto's worden geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt. Ongeveer een week na jullie reportage krijgen jullie en online voorproefje en binnen drie weken na de reportage staat jullie online bestel galerij klaar. De bestel galerij is afgeschermd met een wachtwoord en bevat de mooiste foto's van jullie reportage.

Na het uitgebreid bekijken van jullie foto's kun je door middel van de bestel galerij een keuze maken welke foto's je wilt ontvangen en hoe je deze wilt ontvangen. Mijn a la cart prijslijst voor afdrukken, wanddecoratie en digitale bestanden vind je hier: producten.

Vind je het lastig om een keuze te maken of wil je eerst producten bekijken ? Dat kan natuurlijk altijd, ik adviseer jullie graag en laat heel graag de geweldige producten zien die ik lever, zodat jullie zelf de kwaliteit kunnen beoordelen.

Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact met mij op. Wil je een plekje reserveren ? Vul dan alvast het reservering formulier in.

 tot gauw !

GEZIN investering

Menu