Een fotoreportage maken is een feestje ! Het gaat om samen zijn en plezier maken. Dit zie je terug in de foto's.

Een gezinsreportage maak ik het liefste op een buiten locatie die jullie aanspreekt, waar jullie je thuis voelen of misschien wel een plek waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben.

Verwacht geen brave familie foto's waarbij iedereen keurig in het gareel netjes naast elkaar staat en met hun beste nep glimlach in de camera kijkt, ik leg vooral de interactie tussen jullie vast. De ene trotse blik van ouder naar kind, die schaterlach, de knuffels, dat ene handje op je arm en ja ook die ene herkenbare boze blik of ondeugende blik.

Een gezin reportage duurt ongeveer 1 uur dus voldoende tijd om even aan elkaar te wennen. Het liefste fotografeer ik jullie precies zoals jullie zijn maar dan natuurlijk wel de beste versie van jezelf ;). Daarom ontvang je na je reservering een uitgebreid informatie pakket met do's en don't, het beste tijdstip voor jullie reportage en een kleding advies.

 

Gezinsreportage € 145

Inbegrepen:

  • Reportage van 1 uur
  • Maximaal vijf personen uit 1 gezin, meer personen tegen meerprijs €15 pp en in overleg
  • Mijn kennis, creativiteit en geduld :)
  • Het bewerken van de foto's tot een mooi eindproduct
  • Online voorproefje & Online bestel galerij

Niet inbegrepen:

  • Fotoafdrukken en/of wanddecoratie
  • Digitale foto bestanden
  • Reiskosten bij meer dan 15 km enkele reis € 0,40 per km

Printen die foto's !

Mijn advies is printen die foto's ! Geef ze een mooie plek in je huis waar je ze dagelijks zien.

Geloof me daar wordt je vrolijk van :). Wist je trouwens dat er diverse onderzoeken gedaan zijn naar de invloed van foto's van jullie gezin en je kinderen in jullie huis ? Dit zorgt bij kinderen voor een goed zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en dat ze zich geliefd en onderdeel van het gezin voelen.

Prijzen voor digitale bestanden, wanddecoratie en afdrukken vind je hier

Na de reportage ga ik met jullie foto's aan de slag. De mooiste foto's worden geselecteerd en zorgvuldig na bewerkt. Ongeveer een week na de reportage krijgen jullie een online voorproefje en binnen drie weken na de reportage staat jullie online bestel galerij klaar. De bestel galerij is afgeschermd met een wachtwoord en bevat de mooiste foto's van jullie reportage.

 

Na het uitgebreid bekijken van jullie foto's kun je door middel van de bestel galerij een keuze maken welke foto's je wilt ontvangen en hoe je deze wilt ontvangen.

Vragen ? Mail me dan gerust !

Verzend

Je bericht is verzonden, bedankt ! Sorry er ging iets mis, probeer het nog een keer of mail rechtstreeks naar info@ilsehetterscheid.nl, bedankt !

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl