Newborn reportage Doetinchem, Newborn Ferre

Voor dit gezinnetje mocht ik alweer voor de tweede keer een newborn reportage maken. De vorige newborn reportage, van inmiddels grote broer Morris was denk ik 1 van de laatste reportages voordat mijn studio klaar was. Van te voren hadden we nog even contact omdat Ferre de dag voor de reportage ineens onder de uitslag zat en omdat hij met regelmaat behoorlijk onrustig is, zo ook de nacht voor de reportage. Na even overleggen besloten we de reportage toch door te laten gaan, want tja niemand kan voorspellen hoe het volgende week gaat :).

Grote broer Morris kwam maar wat trots binnen samen met zijn kleine broer Ferre, en ouders natuurlijk. Morris moest heel even wennen maar ontdooide gelukkig al gauw en terwijl we een kop koffie dronken overlegde we het strijdplan ;).

De verwachting was dat het best wel eens lastig kon worden maar wat denk je ? Ferre deed het super ! En grote broer Morris deed het al net zo goed. Zo grappig hoe dat soms werkt. Morris was super lief voor Ferre en zat er al bij of ernaast voordat we het hem maar vroegen. Daarna rende hij wel naar de koekjes schaal haha maar ach als dat alles is.

Ferre sliep nadat we hem lekker ingepakt hadden lekker door en zo konden we in vrij korte tijd behoorlijk wat verschillende foto’s maken. Terwijl Morris samen met opa op stap ging konden we nog wat foto’s maken van Ferre alleen totdat hij wakker werd en alleen nog maar wilde knuffelen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl