Gezinsreportage, lekker buiten spelen

Dit gezin kreeg een cadeaubon voor een gezinsreportage bij de geboorte van hun tweede kindje Lizze. Mama keek toen al uit naar foto’s ergens op een mooie plekje buiten met het hele gezin :). Nu Lizze inmiddels goed zelf kon zitten was het tijd om die reportage te gaan maken.

Nog een beetje verlegen kwam grote zus Saar uit de auto, Lizze daarin tegen begon gelijk te lachen en had het helemaal naar haar zin. Heel lang duurde het niet voordat ook Saar helemaal gewend was en liet zien dat ze een heerlijk eigenzinnig dametje was met een eigen willetje. In haar eentje maakte ze ons allemaal aan het lachen (en hard werken ;)). Zo schattig om die twee dametjes samen te zien, Saar die Lizze kriebelt, die dan zo hard moet lachen dat ze achterover valt en dan Saar die probeert haar weer overeind te helpen :). Saar vloog van links naar rechts, nog een keer de bult op en weer terug om tussendoor even neer te ploffen naast haar zusje, terwijl Lizze heerlijk op de grond zat en zichzelf daar prima mee vermaakte.

Gelukkig konden we Saar af en toe overhalen voor een knuffel van papa en mama. Aan het eind van de reportage was het dus ook Saar die knockout was terwijl Lizze nog wel even door kon gaan :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl