Gezinsreportage, op zoek naar konijntjes, vossen en misschien zelfs wel een wolf !

Deze gezinsreportage zou ik eigenlijk al maken voor mijn vakantie, maar het weer zat niet mee. Voor vandaag was er ook erg slecht weer voorspelt maar in overleg besloten we toch even af te wachten. De weermannen en vrouwen hebben er wel vaker naast gezeten de laatste tijd toch ?. Begin van de middag viel er een korte maar heftige bui regen maar daarna was het droog….. Toen ik aankwam op de locatie scheen zelfs even de zon, yes !.

Vrij aan het begin van de reportage begon het even wat te druppelen, nou zijn we gelukkig niet van suiker maar toch maar even een plekje zoeken om een beetje te schuilen want al die regenspetters op kleding willen we natuurlijk voor de rest van de foto’s. Gelukkig bleef het bij een paar spetters en konden we daarna snel weer verder.

Mare en Romée kwamen na het bos om konijnen, vosjes en misschien wel een wolf te zoeken, foto’s waren een beetje van ondergeschikt belang ;). We deden spelletje, zochten besjes om konijntjes te lokken, riepen de konijntjes en toen dat niet werkte fluisterde we om de konijntjes niet bang te maken. We proefden de bramen die nog aardig zuur waren :) keken of er kabouters te vinden waren, gooide met dennenappels en rende paadjes op en neer.


Koooooooonijntjessssssss !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl