Newborn reportage Zevenaar | Newborn Morris

Best grappig hoe dingen soms ontstaan, Elles & Serge kende ik eigenlijk al, nou ja kennen de vader van Elles en zijn vriendin dus tja dan kom je elkaar wel eens tegen. Desondanks (hoe kan het toch haha ;)) hadden ze geen newborn reportage bij mij geboekt, totdat Elles bij de verloskundige praktijk in Zevenaar mijn foto’s zag hangen en ineens mijn naam zag en dacht die ken ik.
Toen ze hierover wat zei tegen haar vader, was het perfecte kraam cadeau al snel gevonden…. een newborn reportage.

Morris besloot dat hij wel lang genoeg in Elles haar buik had gezeten en werd twee weken te vroeg, als een klein mannetje van 47cm en 2784 gram geboren. Op zich best fijn met die hitte :). Een klein maar pittig alert mannetje dat het zo goed deed dat hij al snel mee naar huis mocht.

Toen ik kwam voor de newborn reportage vond ik hem eigenlijk al helemaal niet meer zo klein, hij had een heerlijk rond vol buikje en had binnen no time zijn fles leeg. De nacht voor de newborn reportage had hij zijn ouders niet zoveel rust gegund, niet fijn maar op zich voor de newborn reportage natuurlijk wel. Zeker toen ik hoorde dat hij echt lange periodes klaar wakker is.

Gelukkig vond hij het eigenlijk allemaal wel prima tijdens de reportage, hij sliep heerlijk af en toe even een oog open alsof hij wou zeggen wat zijn jullie toch aan het doen maar daarna sliep hij rustig verder. Toen het tijd was voor zijn volgende voeding hadden we dan ook meer dan voldoende foto’s en besloten we dat het genoeg was. Even lekker rustig eten en daarna rust ! Ook voor ons hakte de warmte (die extra warmte) er wel aardig in.

Elles en Serge heel veel geluk samen met jullie knappe ventje !


Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl