Newborn reportage Fos ! Newborn studio Doetinchem

31-08-2018 tijdens hun bruiloft (welke ik fotografeerde) spraken Daan en Patricia de wens uit om over een tijdje hun gezin van vier uit te breiden met nog een kindje. Hoe mooi is het dat die wens uit mocht komen en ik opnieuw foto’s mocht maken voor dit leuke gezin, een newborn reportage !. Zoon en broertje Fos maakt van dit gezin een gezin van vijf !.

Jip moest bij binnenkomst nog een beetje wennen maar jeetje wat is Sue veranderd en groot geworden ! De laatste keer dat ik haar zag was ze zes maanden en nu alweer bijna twee. Het duurde maar even en ook Jip kwam los haha, kleine zus Sue doet precies wat grote broer doet en ziet nergens een gevaar in…. op een kruk gaan staan en er dan af vallen tja dat gebeurt dan wel eens ;). Gelukkig geen blauwe oog en Sue stond gewoon weer op zonder een kick te geven.

Ondertussen was kleine broer Fos klaar wakker en had ik hem maar lekker ingewikkeld. Wat hij helemaal prima leek te vinden gelukkig. Een beetje om zich heen kijken, af en toe een knuffel of een klein duwtje van Jip en Sue hij vond het allemaal prima. Meneertje gaf geen kick !.

Nadat we klaar waren met de gezinsfoto’s en de uitdaging van foto’s met broer en zus hadden gehad konden we ons helemaal op Fos richten en nog een aantal foto’s met hem alleen maken. Heel veel geslapen heeft hij eigenlijk niet tijdens zijn reportage maar hij was zo ontzettend tevreden !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl