Newborn Reportage Axel, Newborn Fotografie Doetinchem

Grote broer Sven was extra de dag ervoor nog naar de kapper geweest, zodat hij op zijn best met zijn kleine broertje Axel op de foto kon tijdens zijn newborn reportage.
Maar of dat ging gebeuren ? Dat blijft altijd spannend met een kindje van nog geen twee :)

Papa en mama vonden het ook wel een beetje spannend, vooral om Sven tijdens zijn newborn reportage amper geslapen had, hij was ook al wat ouder en nou ja stiekem hoop je natuurlijk toch altijd op de schattige slapende foto’s. (die reportage was trouwens niet door mij gemaakt maar soms gebeurt het dat een kindje iets echt niet wil of gewoon niet of weinig slaapt). Axel zette gelijk de toon door ook klaar wakker te zijn. Ingepakt bij papa ging het nog maar zodra hij bij mama in de buurt kwam wilde hij maar een ding en dat was eten hahaha. Dus besloten we om hem eerst uitgebreid te laten eten, kost in het begin misschien even meer tijd maar met een peuter erbij is het haast niet te doen als de newborn niet slaapt.

Dus er was nog amper een foto gemaakt (of misschien nog wel geen eentje) toen opa en oma al op de stoep stonden om Sven op te halen om gezellig naar de dierentuin te gaan haha. Gelukkig vonden ze het geen probleem om te wachten en konden we nog even extra gebruik maken van oma’s hulp. Axel was weer helemaal tevreden dus we konden verder met de foto’s. Nu was eigenlijk Sven de grote uitdaging hahaha, hij vond zijn broertje super lief, een kusje een knuffel kon ook wel maar even ernaast liggen of zitten bleek een aardige uitdaging. Misschien niet een perfecte foto van de twee jongens samen liggend maar hoe lief zijn die kleine knuistjes van Sven bij zijn broertje ?.
Uiteindelijk kregen we hem zo ver om naast Axel te zitten terwijl Axel in een emmertje lag, luid zingend onder het liedje van de Molen de Molen. (tip voor mezelf misschien moet ik de kinderliedjes die ik ken eens updaten hahah).

Sven ging lekker met Opa en Oma richting dierentuin zodat wij rustig met Axel nog wat foto’s konden maken. Best een uitdaging want ook Axel sliep niet super vast dus bij iedere beweging werd hij wakker er konden we weer van voor af aan beginnen. Gelukkig met heel veel geduld hebben we super mooie foto’s kunnen maken van dit mooie mannetje.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl