Newborn reportage Elay, bijna buren ;)

Grappig hoe dat soms werkt, woon je nog geen paar straten van elkaar af maar je komt elkaar nooit tegen. Silke en Marco hadden ook geen idee dat ik zo dichtbij woonde haha anders waren ze niet in de auto gestapt maar hadden ze lekker met de wandelwagen kunnen lopen. Vier dagen achter elkaar newborn reportages maken, Elay was de derde jongen op rij ! Dan merk je nog meer hoe verschillend kindjes zijn (eigenlijk wist ik dat al wel maar dan merk je het nog eens extra).

Na even kennis gemaakt te hebben, een kop koffie en overleg over welke kleuren we gingen gebruiken gingen we aan de slag. Elay vond het maar wat lekker om lekker bij zijn papa te liggen, knus en lekker warm zakte hij steeds verder onderuit :). (zie je die geweldige onderkin van Elay hahah).
Elay zijn hoofdje was nog niet helemaal hersteld van de geboorte, gelukkig was de bult al behoorlijk weggetrokken maar zo zie je maar weer wat een krachten er vrij komen en gebruikt worden bij een bevalling. Gelukkig leek Elay er verder geen last van te hebben en wat het een heerlijk tevreden mannetje.

Hoe perfect is die mooie onderlip van hem ?

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl