Newborn reportage Doetinchem, newborn Saar

Van bruiloft naar dochter Fien en nu dochter Saar !. Super leuk om dit gezin zo te zien groeien. Dit keer mocht ik newborn foto’s maken van Saar, een super kleine dame van 47 cm en 2508 gram. Haar inmiddels grote zus Fien was ook zo’n kleintje toen ze geboren werd. Maar geloof me die kleintjes zijn vaak het eigenwijst !.

Fien had in de auto al gezegd dat ze eigenlijk helemaal geen foto’s ging maken. En papa en mama zeiden al als Fien iets echt niet wil nou dan berg je maar…… dus dat beloofde wat hahaha. Fien was in de auto in slaap gevallen dus besloten we om eerst foto’s van Saar alleen te gaan maken.

Dat liep even anders hahaha, kleine Saar is ook een kleine vechter, klaar wakker (terwijl ze normaal alleen maar slaapt, ken je dat ;)). En ondertussen was ook Fien wakker geworden dus dan toch maar eerst de gezins foto’s maken. Met wat moeite kregen we Fien zo ver om er gezellig bij te komen staan maar voor de foto’s met haar kleine zus alleen moesten we toch echt de hele trukendoos te voorschijn halen. Gelukkig was Saar na een voeding weer helemaal tevreden en konden we onze aandacht richten op Fien.

Uiteindelijk ging Fien samen met papa rond racen op haar loopfiets en konden mama en ik nog wat foto’s maken van Saar. Saar was heerlijk loom, wilde alles in de gaten houden maar kon haar ogen amper openhouden vooral toen ze lekker ingepakt was zakte langzaam haar ogen dicht.
Maar die wakkere foto’s waarop ze me recht aan kijkt ! Hoe bijzonder is dat voor zo’n klein meisje van net 12 dagen oud

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl