Newborn reportage baby Siem, Gelderland

Nog niet zo lang geleden mocht ik de mooie zwangere buik van Dorien vastleggen….. nu mocht ik hun kleine man Siem ontmoeten voor zijn newborn reportage.

Siem verraste papa en mama door twee weken te vroeg geboren te worden maar met een prachtige 50 cm en 3275 gram helemaal klaar om kennis te maken met alle mensen om hem heen. Een prachtig mannetje, geen rode haren zoals zijn papa (waar ik stiekem wel een beetje op gehoopt had natuurlijk, want hoe schattig is dat bij zon kleintje) maar wat deed hij het super goed. Af en toe wat tegen sputteren, nog een extra toetje want tja wie wil dat nou niet en voordat we het wisten hadden we eigenlijk al genoeg foto’s.
En zie je dat schattige tongetje ? Dat hoort echt bij hem, steeds als hij lekker lag te slapen ging zijn mondje open en kwam dat tongetje te voorschijn, Soms deden wij zijn mond even dicht maar dat was nooit van lange duur !.

Aan het eind ,toen we hem weer lekker aan wilde kleden werd hij toch nog even wakker en kon ik het natuurlijk niet laten om nog wat wakkere foto’s te maken.

Geloof het of niet om dat soort foto’s lig ik in mijn eentje helemaal in een deuk achter de computer met het bewerken ervan, die kleintjes kunnen zo ontzettend veel verschillende gezichtjes en blikken geven te grappig om die allemaal achter elkaar te zien.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl