Zwangerschap reportage , Daniel & Dorien

Uit al die regenachtige dagen hadden wij een aantal weken geleden precies de juiste dag gekozen om deze zwangerschap vast te leggen, de hele week was het grijs en met regen maar voor deze middag werd er een klein zonnetje verwacht, koude wind dat dan weer wel maar droog en geen saaie grijze dag!.

We spraken af op een plekje waar Daniel en Dorien ook wel eens met de teckel van hun ouders gaan wandelen, een prachtig stukje bos (met bulten heuvels mag ik het niet noemen die hebben we hier niet echt) met daarnaast een groot veld. Wel fijn nu het buiten wat donkerder is en het in het bos natuurlijk helemaal donker kan zijn. Het zonnetje liet zich af en toe een beetje zien en daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Af en toe een mountainbiker ontwijkend, liepen we een eindje de heuvel op her en der stoppend bij mooie plekjes of waar het licht het mooi op de bladeren scheen. Aangemoedigd door wandelaars en mountainbikers, grappig hoe dat werkt.

Helemaal boven zijn we niet geweest dat wou ik Dorien niet aan doen. Op sommige plekjes was het best wel fris door de harde wind maar helemaal de wind ontwijken was onmogelijk en stiekem vind ik wind heerlijk, beweging in de foto en van die mooie wapperende haren :). Gelukkig hadden we wat vroeger in de middag afgesproken want later in de middag werd het echt super koud.

Daniel en Dorien, nog even en dan verlof lekker voorbereiden op alles wat gaat komen en dan zie ik jullie weer voor jullie newborn reportage !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl