Newborn fotoreportage Doetinchem, Newborn Joshua

Joshua was mijn laatste newborn voor 2019 !.
Samen met zijn ouders, grote broer en oma (die ook nog eens jarig was die dag) kwamen ze naar mijn studio.

Een gezellige boel, Joshua besloot om gelijk al even aan te geven dat hij van plan was om veel was te veroorzaken tijdens deze reportage ;). Grote broer Joel die vond alles even interessant ! En poseren met zijn broertje dat wilde hij ook best wel. Dus we begonnen met de gezinsfoto’s waarna Joel eindelijk samen met zijn kleine broertje op de foto mocht. Joshua deed het super goed, vooral lekker ingepakt was hij heerlijk op zijn gemakje. Tussendoor een keertje eten, dit mannetje kan eten alsof hij dagen niets gehad heeft, met grote halen en heeeeeel veel geluid, zo grappig. En we konden weer door. Terwijl papa even samen met Joel een frisse neus ging halen konden wij rustig nog wat foto’s van Joshua alleen maken. Totdat hij aangaf dat het toch wel zin had in nog wat te eten en we besloten om af te sluiten met wat te eten voordat ze weer de auto in gingen richting Huissen.

Dat we door de tafel zakte omdat die nou eenmaal niet geschikt is om op te zitten met twee volwassenen. Dat mijn camera spontaan in storing viel, mijn backup camera niet in de studio lag maar net op het punt dat ik dacht ik pak hem even vanuit huis besloot mijn camera de error te vergeten en zich de rest van de shoot te gedragen. Dat ik met mijn lompe voet boven op een autootje van Joel ging staan en dat ik tijdens het opruimen na de reportage twee lenzen op de betonnen vloer liet vallen daar hebben we het helemaaaaaaaaaal maar niet meer over. (gelukkig alleen een lens filter welke mijn lens moet beschermen kapot de rest werkt helemaal weer naar behoren !). Kun je voorstellen dat ik een beetje bang was toen ik de foto’s op mijn computer zette ?. Ergens spookte er al van alles door mijn hoofd, zo iets als een corrupt geheugenkaartje ofzo gelukkig zitten er in mijn camera twee kaartjes dus wat is de kans maar toch……..

Gelukkig niets van dat alles, heel blij werd ik toen de foto’s op mijn computer stonden en we super veel mooie foto’s hadden kunnen maken !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl