Newborn foto’s Doetinchem, Newborn Hanna

De geboorte van Hanna ging super snel, zo snel dat mama en Hanna na de tijd wel even tijd nodig hadden om bij te komen. De newborn reportage stelde we dus even uit gezondheid is natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar gelukkig kon ik de mama van Hanna nog blij maken met een ander plekje en konden we alsnog newborn foto’s maken.

De dag voor de reportage wilde Hanna eigenlijk alleen maar drinken, s’nachts had ze goed geslapen dus we waren benieuwd hoe het foto’s maken zou gaan. Net op het moment dat Mama met Hanna klaar stond om de eerste foto te maken moesten er snel een paar doeken aan te pas komen ;), als er iets uit gaat moet er ook weer wat in moet Hanna gedacht hebben want ze besloot gelijk daarna dat het toch echt tijd was om eerst weer te eten ondanks dat ze net gegeten had voordat ze naar de studio kwam. (volgens papa heeft ze dat van haar moeder ;)).

En dat werd een beetje de rode draad van de reportage hahah, poepen, eten, wegdoezelen vlug weer wakker worden en weer alleen maar willen eten. Heel af en toe konden we haar even foppen met een speentje maar eigenlijk vond ze dat ook helemaal niets en wilde ze toch echt het echte werk. Zo hebben we een aantal foto’s kunnen maken, tijd om bijvoorbeeld een haarbandje toe te voegen in een bepaalde pose hadden we niet want dan was ze toch echt al weer wakker en was het gebeurt.

Nadat we een aantal foto’s gemaakt hadden besloten we dan ook dat het genoeg was geweest, we hadden een paar mooie foto’s eigenlijk al meer dan dat mama had durven hopen. Fijn dat papa en mama er hetzelfde over dachten dan ik en we allemaal vonden dat het goed was zo.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl