Bruiloft Daan en Patricia, trouwen bij de Strandlodge Winterswijk

Daan en Patricia ontmoette ik iets meer dan een jaar geleden voor een kennismaking gesprek voor hun bruiloft en voor een newborn reportage :). Patricia was zwanger van hun tweede kindje en een paar maanden na deze gezinsuitbreiding stond er alweer een groot feest op de planning ! Trouwen !

Trouwen met de man van haar dromen Daan, samen met de kinderen, familie en vrienden en bij de Strandlodge in Winterswijk.

Patricia en Sue bereide zich lekker thuis voor op de grote dag, terwijl Daan met Jip naar zijn ouders vertrok. Ondanks dat ze gewoon lekker in hun eigen bed hadden geslapen had Patricia toch niet zo best geslapen. Sue lag alweer lekker in bed voor een dutje toen ik aankwam voor het fotograferen van de voorbereidingen maar zodra ze uit bed kwam werd ik gelijk getrakteerd op een heerlijk glunderend gezichtje, net of ze wist vandaag is het feest.

Tussendoor even vlug heen en weer naar Daan en Jip om wat van hun voorbereidingen vast te leggen en hoe leuk is het als je haren gedaan worden door je vader in de kapsalon. Nou had ik bij Daan geen “standaard” pak verwacht maar dit overtrof toch wel mijn verwachtingen hoor, zo gaaf !

Ondertussen was het bij Patricia en Sue ook al een drukte van belang, tijd voor het aantrekken van de jurk en het ontmoetings moment.

In konvooi vertrokken we richting de de standlodge in Winterswijk. Bruidspaar voorop, Jip en Sue in de auto bij Miranda, die vandaag de nanny was. Tijd voor een paar foto’s op de trouwlocatie en daarna natuurlijk wat foto’s met de kinderen en dan vlug de auto weer in om nog even ergens anders op een rustig plekje foto’s te maken terwijl de dag gasten per bus aankwamen bij de standlodge.

Tijd om te trouwen ! Altijd een spannend moment! De zon begon ondertussen flink te schijnen en iedereen was er klaar voor. Mooie woorden werden gesproken over het verleden, het heden en de toekomst. Terwijl alle kindjes heerlijk zaten te snoepen op een kleedje en druk waren met de ballonnen en andere leuke dingen en Sue nog even een lekker dutje deed.

Ook voor de kinderen was er champagne in deftige glazen nog wel. De hele ceremonie heb ik eigenlijk staan wachten tot 1 van de kinderen zou besluiten om ervandoor te gaan (haha tja sorry maar kinderen blijven kinderen dat maakt het juist zo leuk) maar nee hoor, braaf allemaal rustig aan het knutselen en snoepen, jeetje Miranda wat heb je ze goed vermaakt !

Na de ceremonie was het tijd voor een borrel en taart ! Even lekker relaxen, bijkletsen en een abc-tje maar dan anders :). Wisten jullie dat Daan gewoon uit 5 biertjes dat ene biertje haalt (Heineken stttt) wat ie zo vies vind ?

Terwijl de gasten verwend werden met een heerlijk vijf gangen diner. Konden de kindjes lekker genieten van een snack tafel en mochten ze na de tijd zelf kiezen hoeveel en welke bolletjes ijs ze wilde. Tijd om weer naar beneden en aan tafel te gaan zitten was er niet dat ijs moest natuurlijk gelijk geproefd worden :).

Het hele gezelschap vertrok per bus weer richting Varsseveld waar bij Lounge Cafe de Molen nog een mooi feestje werd gebouwd !

Lieve Daan en Patricia, wat een heerlijke dag was het ! Bedankt dat ik jullie dag van zo dichtbij mee mocht maken :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl