Newborn reportage Doetinchem, newborn Lennox

Regelmatig worden er waardebonnen besteld voor newborn reportages, een super cadeau al zeg ik het zelf :). Lennox (en zijn ouders) kregen een newborn reportage cadeau van zijn oma en ooms.

Klaarwakker kwam dit mannetje mijn studio binnen !. Wakker maar heel tevreden gelukkig dus besloten we om hem lekker in te wikkelen en gewoon te beginnen met de gezinsfoto’s. Want zeg nou eerlijk zo’n babytje wat je met van die heldere ogen gewoon aankijkt is toch te lief ! Heel wijs keek Lennox regelmatig gewoon recht in de camera. Langzaam werden zijn oogjes wel wat zwaarder en viel hij lekker in slaap.

Het is altijd weer leuk om de verbazing bij ouders te zien wat een kindje dan soms allemaal goed vind. Want tja iedereen is natuurlijk van te voren een beetje bang dat hun kindje niet gaat slapen of alleen maar huilt. Garanties zijn er natuurlijk nooit maar des te mooier is het dan om te zien hoe lekker ontspannen je kindje het allemaal maar laat gebeuren. Zo ook Lennox, hij deed het echt geweldig. Stiekem deed papa ondertussen ook een klein hazenslaapje. In mijn studio is het altijd hartstikke warm, tel daar een beetje slaap gebrek bij op en zie dan maar eens je ogen open te houden ;).

Inmiddels was Lennox aan het wakker worden maar hij had geen zin meer om wakkere foto’s te maken, we besloten dat het genoeg was geweest en dat ze lekker richting huis gingen zodat Lennox thuis lekker kon eten en daarna hopelijk lekker nog even verder kon slapen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl