Newborn reportage Doetinchem, Newborn Mats

Dit kleine mannetje heeft de nacht voor de reportage behoorlijk lopen spoken, niet fijn voor zijn ouders ! Maar stiekem misschien wel fijn voor zijn newborn reportage, want tja dan moest hij toch wel echt moe zijn zou je denken :).

Hij was best moe maar slapen nee daar had hij nog niet zon zin in, na heel even proberen probeerde hij papa alleen maar op te eten, terwijl hij toch pas nog te eten had gehad. We besloten om hem toch nog een lekker toetje te geven (hij dronk wel meer dan een toetje haha) en daarna gingen we weer aan de slag.
Zoals je op de foto’s met papa en mama ziet was hij nog niet heel vast in slaap. We gingen van een beetje wegzakken naar ogen weer helemaal open en weer terug haha zo grappig hoe ze soms dan niet toe willen geven aan de slaap.

Nadat ik hem lekker ingepakt had kon Mats dan toch zijn rust vinden en viel heerlijk in slaap. Buiten is het ondertussen al aardig herfst, wat precies paste bij de kleuren die de ouders van Mats hadden aangegeven voor de reportage te willen gebruiken. Heerlijk helemaal mijn kleuren !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl