Gezinsreportage de Zumpe, Doetinchem

Vorige week zondag heeft het geloof ik de hele dag geregend dus maar goed wat de deze sessie verzet hadden. Gelukkig was het afgelopen zondag prachtig weer !
We werden getrakteerd op een klein beetje mist en een heerlijk zonnetje. Dit gezin ontmoette ik vlak bij huis voor hun gezinsreportage. Samen liepen we natuurgebied de Zumpe in nog geen vijf minuten van mijn huis vandaan, eigenlijk kom ik hier veel te weinig !.

Emily en Davy hadden even tijd nodig om te wennen, Davy wilde graag lopen maar dat is nog best lastig als klein mannetje in het natte hoge gras. Super grappig om te zien hij keek ook totaal niet waar hij liep alleen maar waar hij naar toe wilde (de ‘koeien natuurlijk !) wat er voor zorgde dat hij regelmatig wankelde en bijna of helemaal zijn evenwicht verloor. Natuurlijk bleven we op veilig afstand van deze imposante dieren maar in de verte moesten ze toch even mee op de foto.
We liepen een lekker rondje op zoek naar mooie plekjes en vooral ook mooi licht. Her en der even stoppen voor wat foto’s en weer verder terwijl Emily vertelde over de lekkere poffertjes die ze de dag ervoor had gegeten :).

Met een rode neus en rode wangen, natte schoenen en sokken (yep mijn wandelschoenen zijn aan vervanging toe) liepen we terug naar de parkeerplaats, tijd om thuis lekker weer op te warmen !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl