Newborn Diego, newborn reportage Doetinchem

Precies een week naar zijn geboorte mocht ik de newborn reportage maken van Diego, zijn mama was alweer helemaal up en running net als bij de geboorte van Diego’s zus Sophia.
Ik gaf nog aan we kunnen het nog een aantal dagen later plannen maar nee ze waren er helemaal klaar voor ! :).

Diego was bij zijn geboorte 47 cm maar het was echt geen klein mannetje. Grote zus Sophia rende al snel rond in de studio en had allerlei andere dingen te doen, foto’s maken was nou niet echt het belangrijkste :). Diego sliep lekker dus na de gezins foto’s was het tijd voor een foto met zijn grote zus die inmiddels heerlijk een boterham aan het eten was, tja die moest natuurlijk eerst op zoals je snapt, Diego vond het allemaal wel best en sliep lekker door. Gelukkig konden we met wat moeite Sophia over halen om toch nog even bij haar broertje te gaan zitten voor wat snelle foto’s waarna opa haar op kwam halen zodat we nog even wat tijd hadden met Diego alleen.

Ondertussen had Diego wat gegeten maar echt zin om te gaan slapen had hij niet, zijn ogen waren wel zwaar dus af en toe zakte ze even dicht. Stiekem moesten wel lachen om dit mannetje, heerlijk ingepakt en ondertussen ons een beetje aankijken en om zich heen kijken vechtend tegen zijn zware ogen.
Gelukkig deed hij nog heel even zijn ogen dicht maar daarna gaf hij echt aan dat het genoeg was geweest.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl