Gezinsreportage Doetinchem, heerlijk echt herfst !

Ondanks de niet zo beste weer berichten besloten we in overleg rustig af te wachten en langzaam maar zeker werden de berichten gelukkig beter. Er werd nog wel behoorlijk wat regen voorspeld en de echte herfst zou beginnen. Als we het weerbericht konden geloven zou dat ongeveer pas een half uurtje na onze reportage los barsten, soms moet je een gokje wagen :).

We besloten om naar de Zumpe hier in Doetinchem te gaan, een week geleden was ik hier nog maar toen was het nog best groen. Inmiddels waren er volop herfstkleuren, wonderlijk hoe snel dat ineens gaat.

Alle drie deze meiden heb ik al eerder mogen fotograferen tijdens hun newborn reportages. Zo leuk om ze terug te zien en jemig wat een grote meiden zijn het ondertussen al. Lana de oudste, sliep volgens mij tijdens haar newborn reportage het beste. Nu wat verlegen maar oh zo lief en rustig op zoek naar mooie blaadjes en andere wonderen die we tegenkwamen. Janne de middelste, tijdens haar newborn reportage helemaal niet in haar hum maar nu een prachtig dametje. Met heel veel knuffels om weg te geven, stoer maar ohh zo lief, gelijk haar kleine zusje helpend. En dan Suze de jongste van het stel. Tijdens haar newborn reportage klaarwakker en wist precies wat ze wel en niet wilde en dat is nog steeds zo haha. Ondanks die kleine beentjes wilde mevrouw niet in de wandelwagen maar net als haar grote zussen gewoon het hele stuk lopen. Tussendoor ging haar jas steeds weer uit ondanks dat het best wel waaide. Handjes vasthouden?. Hoezo dat kan ik echt zelf wel :). Zo grappig om te zien al die verschillende persoonlijkheden.

Onderweg zochten we eikeldopjes en mooie bladeren, vooral de hele grote bladeren en die met mooie kleuren waren in trek. De dames liepen regelmatig voor ons uit en af en toe moesten we toch echt even roepen dat er nog foto’s gemaakt moesten worden bij alle mooie plekjes die we tegenkwamen. Gelukkig was daar dan toch nog even tijd voor en werd er wat af geknuffeld :). Papa moest het op een gegeven moment ontgelden met alle drie de dames boven op hem languit op de grond haha ik hou ervan, niet bang om vies te worden.

Toen we weer richting de poort van het natuurgebied liepen begonnen het ineens nog harder te waaien, blaadjes danste in het rond (wel eens geprobeerd hoe moeilijk het is om die blaadjes te vangen ?). Ineens werd het ook een stuk donkerder dus besloten we dat het echt tijd was om richting auto te gaan, gelukkig zaten we op tijd weer in de auto. Heerlijk dit is echt herfst ! (liefst zonder de regen die niet veel later volgde dan he haha)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl