Newborn reportage Doetinchem, Newborn Fien

Deze knappe dame kreeg haar newborn reportage cadeau van opa en oma, een prachtige kraammaand vol met leuke cadeautjes waaronder deze newborn reportage, super leuk !.

Slapend kwam ze met haar papa en mama de studio binnen, toen mama gelijk al aangaf dat ze een hele goede slaper was en heel makkelijk was ging er gelijk door mijn hoofd (en het kwam vast ook ook uit mijn mond :)) ohh niet zeggen haha dat zijn vaak de moeilijkste. Maar niets bleek minder waar, Fien deed het super goed ! Af en toe even een beetje wakker maar iedere keer sliep ze snel weer lekker verder. Het was al gauw duidelijk dat Fien super flexibel was, haar beentjes het liefste lekker omhoog en haar voetjes helemaal naar binnen gedraaid. In de buik zat dit blijkbaar het lekkerste of er was niet meer ruimte.

Na de gezinsfoto’s gingen we verder met de foto’s van Fien alleen, haarbandjes dat vond papa eigenlijk maar niets maar ja het is natuurlijk een meisje ;). Fien zelf vond alles wel best, haarbandje, mutsje… soms reageerde ze even maar daarna sliep ze gewoon weer verder. Totdat het tijd werd voor de fles, dat liet mevrouw heel duidelijk weten haha om eigenlijk tijdens de fles alweer een beetje in slaap te sukkelen. Foto model zijn is hard werken ! :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl