Jake, Newborn Reportage Gelderland

Dit mannetje maakte het allemaal spannend ! Hij had het heerlijk naar zijn zin bij zijn moeder en besloot om gewoon zo lang mogelijk op zich te laten wachten. Een dag voordat de bevalling ingeleid zou worden besloot hij gelukkig toch om zelf de boel in gang te zetten :).

Ook tijdens zijn newborn reportage liet hij ons wachten….. hoe moe hij ook was slapen nee daar gaf hij niet aan toe. We maakte de gezinsfoto’s, waarbij hij lekker om zich heen keek. Terwijl papa en mama voorspelde wie hij onder zou plassen of spugen, meestal was papa namelijk het slachtoffer ;).
Halverwege besloten we hem lekker in te pakken (weg arm privileges haha) in de hoop dat hij lekker in slaap zou vallen. Maar dit mannetje was niet van plan om heel snel op te geven, totaal niet ontevreden maar alles was gewoon veel te interessant. Pas nadat we hem lekker bij papa hadden neer gelegd kon hij de slaap vatten en doezelde hij lekker weg.

De volgende setup stond al klaar en daar konden we hem zo in leggen, die handen was nog even een dingetje, lagen zijn handen goed, had hij geen evenwicht. Draaide ik zijn hoofd wat, schoten die handen en armen weer in de knoop haha maar uiteindelijk lag hij dan helemaal op zijn gemakje en konden we slapende foto’s maken.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl