Newborn fotografie Gelderland | Newborn girl Sue

Een bijzonder jaar voor deze familie, nu een klein zusje erbij en later in het jaar nog trouwen, waar ik ook weer bij mag zijn. Maar nu eerst de newborn reportage van dit mooie meisje.

Kleine Sue

Normaal zijn kleine meisjes best wel een uitdaging, mijn ervaring is toch wel pittiger dan de meeste jongens, maar Sue ? Nee hoor die sliep het eerste gedeelte van haar sessie perfect. Grote broer Jip was meer de uitdaging in het eerste gedeelte haha. Een stoer ventje maar door alle drukte van de afgelopen dagen en omdat hij zich niet zo lekker voelde had hij er eigenlijk niet zo heel veel zin in. Het liefste wilde hij lekker bij mama zitten of gewoon een beetje rondhangen. Uiteindelijk ontdekte we dat roze muisjes wonder muisjes zijn ;).

Prachtige lippen

Alle details van die kleintjes zijn zo mooi, maar die lippen van Sue die zijn toch wel om jaloers op te worden hoor ! Nadat grote broer Jip lekker naar bed ging konden we nog even rustig foto’s van Sue alleen maken totdat Sue aangaf dat het tijd was om even lekker met mama te knuffelen en te relaxen. Tijd voor mij om mijn spullen te pakken en richting huis te gaan.

Kan nu al niet wachten om dit gezin straks weer te zien tijdens hun bruiloft !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl