Newborn Juul, Newborn reportage Zevenaar

De derde dochter voor dit gezin !. Na hun geweldige bruiloft alweer heel lang geleden en twee eerdere newborn reportages, eerst Fien en toen Saar mocht ik nu van dochter nummer drie een newborn reportage maken !.

Toen ze binnenkwamen zag ik al wie de ondeugd van het stel is haha zoveel persoonlijkheid als Saar had tijdens haar newborn reportage heeft ze nog steeds. Zo grappig om te zien. Fien is heel lief, zacht en rustig terwijl Saar de clown uithangt maar wel op een lieve schattige manier, zodat je niet streng kan zijn en ze je eigenlijk steeds aan het lachen maakt wat ze ook doet.
Al snap ik natuurlijk wel dat papa en mama daar soms ook wel eens moe van kunnen worden :).

Baby Juul werd bij binnenkomst al gelijk vol overgave geknuffeld en toen ik vroeg of ze gingen helpen met foto’s maken was het volmondig ja dus dat moet helemaal goed komen.
Juul begon de reportage slapend maar al snel werd ze wakker en wilde ze eigenlijk alleen maar sabbelen op haar speen of op haar handjes. Kijk die boze blik op de foto waarbij ze nog bloot bij papa lag hahah. Dus besloten we om haar lekker in te pakken zodat ook de andere meiden niet te lang moesten wachten. Die schattige kuiltjes verraden echt wel dat ze zussen zijn he

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl