Newborn Reportage Liv, Newborn Ulft

Na een geplande keizersnede ging het herstel van deze mama voorspoedig, een hele andere ervaring dan de eerste keer gelukkig !. Dus al vrij snel kreeg ik een berichtje om de afspraak in plannen voor de newborn reportage van Liv. Nu ze nog zo klein is haha.

Liv begon haar reportage wakker, net als grote zus Iza blijkbaar had gedaan (was niet bij mij). Dus papa en mama zagen de bui al hangen, Iza had niet veel geslapen tijdens haar newborn reportage wilde graag alles mee maken en nog steeds haha. Gelukkig duurde het niet lang voordat Liv haar ogen toch te zwaar werden om open te houden en viel ze in een heerlijk diepe slaap.
Grote zus Iza vond het allemaal maar wat interessant en wilde heel graag samen met haar zusje op de foto. Zo ontzettend knap ! Zelfs papa en mama waren blij verrast :).

Liv sliep ondertussen gewoon lekker door, af en toe een klein protest. Vooral haar handjes waren soms een klein gevecht haha had ik haar net zoals ik haar wilde hebben…. poef gingen die handjes weer in een strakke vuist.
Ondertussen lag Iza met rooie wangen van de warmte en vermoeidheid in de maxicosy van Liv heerlijk onder een dekentje filmpjes te kijken op haar Ipad :). Dus konden wij nog lekker wat foto’s van Iza alleen maken.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl