Newborn reportage Sam, Newborn Doetinchem

Jimmy is grote broer geworden en wat voor grote broer ! Ze waren nog amper binnen voor hun newborn reportage of kleine zus Sam kreeg al kusjes terwijl ze nog lekker in haar maxi cosy lag. Een goed begin !

Eerder mocht ik al een newborn reportage maken van Jimmy en nu van zijn kleine zus Sam. Zelf vind ik het altijd leuk om mensen terug te zien natuurlijk en om even de foto’s van grote broer erbij te pakken en te kijken hoe verschillend of juist niet sommige kindjes zijn. En hoe kindjes veranderd zijn of juist niet, ik kan Jimmy bijvoorbeeld echt nog wel uit zijn newborn foto’s halen wat vind jij ? :).

Jimmy wilde maar wat graag samen met zijn zusje Sam op de foto. Toen het tijd was voor een foto van de twee samen ging Jimmy super stil liggen en gaf Sam gelijk een knuffel. Na de foto’s van hun samen wilde ik nog een foto van Sam alleen maken op dezelfde ondergrond maar voor dat ik een foto kon maken lag Jimmy alweer lekker bij haar <3 hoe lief is dat. Nadat de foto's met Sam en Jimmy samen klaar waren gingen papa en Jimmy naar huis zodat Jimmy lekker kon spelen en wij nog lekker rustig wat foto's van Sam alleen konden maken. Sam deed het super goed tijdens haar reportage, eigenlijk een beetje te goed haha ja ook dat kan!. Mama wilde ook graag dit keer weer wat wakkere foto's maar Sam wilde eigenlijk niet wakker worden... gelukkig besloot ze toch nog heel even wakker te worden voordat ze het er echt niet meer mee eens was en begon te huilen. Tijd om naar huis te gaan, net op tijd voor de volgende voeding zodat ze deze lekker thuis op kon drinken om daarna lekker rustig te kunnen gaan slapen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never<\/em> gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl