Newborn reportage Mayson, Newborn Arnhem

Mayson verraste zijn ouders dubbel, eerst door wat vroeger te komen dan verwacht en daarna omdat het een klein mannetje was. Tijdens de zwangerschap was aangeven was dat hij waarschijnlijk een flinke baby zou worden, maar dat bleek even anders :). Gelukkig was hij er helemaal klaar voor om geboren te worden en mochten ze de zelfde dag al met zijn drieën naar huis.

Een prachtig mannetje met een flinke bos haar. Zo klein als hij is heeft hij al een signature gezichtsuitdrukking, waarover later meer ;) en een enorme wijze blik. Zo grappig om te zien hoeveel contact dit mannetje al maakte.

Voordat we begonnen was het eerst tijd om wat te eten, wat hij in record tempo deed. Na de eerste foto’s bleek dat hij toch nog een toetje nodig had voordat hij echt lekker in slaap kon vallen. Een slaper met geluid haha terwijl hij lekker in slaap was kwam er regelmatig nog een geluidje onze kant op alsof hij ons een beetje voor de gek hield af en toe. Maar met wat geduld hebben we hartstikke veel mooie foto’s kunnen maken. Zoals je op de foto’s kan zijn heeft Mayson’s hoofdje nog een bult van de bevalling, deze is inmiddels al een stuk minder geworden, met wat tijd trekt deze vanzelf helemaal weg.


Dit is de blik waar ik het eerder over had, dit deed hij al op de echo’s en doet hij nog steeds regelmatig :)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl