Gezinsreportage Doetinchem

De meeste gezinsreportages die ik maak zijn van gezinnen met kleine kinderen, de een wat meer een uitdaging dan de andere maar altijd super leuk om te doen. Maar des te leuker vond ik het daarom toen Alexandra contact met mij opnam voor een reportage samen met haar ouders.

Ze waren onlangs tot de ontdekking gekomen dat ze eigenlijk bijna geen foto’s van hun samen hebben van hoe ze nu zijn. Dat geldt waarschijnlijk voor veel meer mensen want zelf heb ik ook geen recente foto’s met mijn moeder of vader samen (nou zijn mijn ouders gescheiden dus samen samen wordt wel ingewikkeld denk ik maar das weer een ander verhaal ;)).

Onze eerste afspraak gooide het weer roet in het eten maar nu was het prachtig zonnig. In het bos is het in een paar dagen ineens weer volop groen geworden dus perfecte timing. Soms kan het op deze locatie best druk zijn maar dit keer was het er heerlijk rustig. We konden dus lekker ongestoord rondlopen, zoeken naar mooie plekjes en elkaar wat beter leren kennen. Zo anders dan een reportage met kleine kinderen maar erg leuk om te doen en wat ben ik blij met het resultaat !. Hoe waardevol zijn dit soort foto’s !.

Super leuk om jullie te leren kennen en even mee te mogen genieten van jullie vrolijkheid, openheid en gezelligheid !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl