Newborn reportage Doetinchem, Newborn Zion

Dit kleine mannetje had even wat opstart problemen maar gelukkig mocht hij daarna snel lekker met zijn papa en mama mee naar huis. Nu doet hij het super goed en groeit als kool ! Slapen is niet zijn aller grootste hobby, hij is best veel wakker en als hij slaapt maakt hij allerlei schattige geluidjes waardoor je wel naar hem moet blijven luisteren.

We begonnen zoals meestal met de gezinsfoto’s, helemaal klaar voor de foto’s weigerde mijn lamp ! Okee vlug de la open nieuwe batterij en je raad het al ik kon de batterijen waarvan ik er minstens 10 op voorraad heb in zon kartonnetje (van die knoopcel dingen) niet vinden. Gelukkig heb ik nog een andere trigger (en in noodgevallen nog een kabel maar die past alleen op mijn andere camera) dus vlug de boel ombouwen en we konden weer verder. Ik had het al warm van de temperatuur in de studio maar nu helemaal hahaha.

Gelukkig konden we snel door en leek Zion zich er maar weinig van aan te trekken. Tijdens de foto’s met papa begon hij toch wat tegen te sputteren en at ongeveer zijn halve speen op ;). Dus besloten we om even een eet pauze in te lassen (hij was ook bijna weer aan een voeding toe). Soms wil je nog graag even die ene foto maken als ze in een bepaalde houding liggen maar dan kost die ene foto zoveel tijd en inspanning dat het eigenlijk veel makkelijker is om eerst te zorgen dat het buikje weer lekker gevuld is. Na het eten was Zion dan ook helemaal tevreden en hadden we binnen no time de gezins foto’s die we wilde.

Daarna door naar de foto’s van Zion alleen en wat deed hij het goed ! Dit mannetje is lenig :). Zo grappig om te zien hij wilde het liefst zijn benen helemaal onder zich, zorgde ik daar niet voor dan wurmde hij zelf net zo lang totdat hij zijn beentjes helemaal onder zich getrokken had. Een klein ventje maar met nu al duidelijk een eigen willetje en ohh zoveel verschillende gezichtsuitdrukkingen.

Na dat de reportage klaar was, ik de studio aan het opruimen was en rustig op zoek kon na de batterijen bleken deze achteruit de la gevallen te zijn en lagen ze onderin het kastje achter de onderste la ! pffffff…..

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl