Newborn Tyson, Newborn reportage Zevenaar

Het blijft bijzonder om gezinnetjes te zien groeien ! Van Mason mocht ik al een newborn reportage maken. Nu hij grote broer is geworden was zijn broertje Tyson aan de beurt voor een newborn reportage.

Nadat Tyson zijn flesje op had konden we aan de slag, in het begin nog een beetje wakker maar al snel was hij in dromenland. Mason daar in tegen vond het allemaal maar wat interessant, maar op de foto gaan nee dat was hij niet echt van plan. (zoals wel meer kindjes van die leeftijd haha). Foto’s zijn echt een moment opname en ook al heb je soms het gevoel dat ze echt niet mee werken moet het al gek gaan wil er niet iets tussen zitten. Niet altijd helemaal ‘perfect’ (tja wat is perfect) maar wel zoals ze zijn. Tijdens de reportage is het vaak hard werken maar achteraf moet ik er stiekem ook altijd wel weer om lachen. Tijdens de reportage is ongeveer alles geoorloofd voor die ene foto :).

Gelukkig sliep Tyson lekker door terwijl wij ons druk konden maken om Mason. Eenmaal in het emmertje werd Tyson een beetje wakker en kon hij zijn draai niet zo goed vinden, gelukkig hielp het om hem een paar slokjes melk te geven zodat hij weer tevreden was en weer lekker diep in slaap viel zodat we ook tijdens deze pose nog wat foto’s konden maken met zijn grote broer naast hem.

In de studio staat nog een sample foto van Mason als newborn samen met papa, dat is toch wel gek hoor haha. Papa werd wel herkend maar baby Mason nee dat vond Mason maar raar.

Inmiddels waren we al een tijdje bezig en gaf Tyson duidelijk aan (ohh zie die blik in die laatste foto, succes papa en mama ! ;)) dat hij het wel genoeg geweest vond dus besloten we om hem lekker aan te kleden en dat het genoeg was geweest.

Keeping it real ;)

Die blik zegt voldoende toch ? Tyson was er helemaal klaar mee, tijd om lekker naar huis te gaan.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl