Newborn reportage Doetinchem, newborn Zare

De newborn reportage van dit dametje konden we in de voorjaarsvakantie plannen zodat ook haar grote broers mee konden om op de foto’s te gaan.

Mama vertelde al vrij snel na binnenkomst dat beide grote broers hadden tijdens hun newborn reportages geen oog dicht gedaan dus de verwachtingen waren gespannen haha. Mama, Zare en Ted kwamen als eerste aan terwijl Papa en Loek nog even iets moesten regelen met een elektricien (alles komt altijd tegelijk, gelukkig is dat niet alleen bij ons zo haha). Dus terwijl we Zare al even uitgekleed hadden en ze nog even lekker bij mama kon liggen en Ted de koekjes ontdekt had konden we nog even overleggen over de reportage. Als snel kwam ook papa en Loek aan met rode wangen van het harde fietsen en konden we beginnen.

Zare vond het allemaal nog veel te interessant om te gaan slapen, haar broers maakte er natuurlijk ook gelijk een feestje van en daar wou ze eigenlijk wel bij zijn, ook al werden haar ogen best een beetje zwaar en vielen ze regelmatig even dicht. Uiteindelijk viel ze dan toch even lekker in slaap terwijl ze lekker door grote broer Loek geknuffeld werd. Ted had niet zoveel zin om er bij te gaan liggen. Het duurde Zare allemaal een beetje te lang dus toe Ted uiteindelijk lag had Zare er genoeg van en zin in een flesje.

Het geduld van de jongens (en papa ;)) werd behoorlijk op de proef gesteld, tijd om met de jongens lekker op de fiets naar huis te gaan zodat wij nog even alleen wat foto’s van Zare konden maken. Ze viel daarna lekker in slaap dus gelukkig slapende foto’s voor deze mama !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl