Newborn reportage Elisa, Newborn Pannerden

In december ontmoette ik dit gezin al voor een zwangerschap reportage, het weer was toen bijna net zo onstuimig als tijdens hun newborn reportage haha maar gelukkig zaten we nu lekker warm binnen en waren ze weer op tijd thuis voordat de echte storm los barste.

Elisa was in het begin klaar wakker dus besloten we om haar lekker in te pakken zodat we wakkere gezins foto’s konden maken. Gelukkig was ze tevreden en super alert, zo klein als ze is volgde ze me gewoon met haar ogen en hield ze alles in de gaten. Na een tijdje (en wat eten haha) werden haar ogen toch te zwaar om open te houden.
Heb je trouwens al die geweldige bos lichte haartjes gezien ?

Om Florian met zijn zusje op de foto te krijgen hadden we wel wat overreding kracht nodig haha dit mannetje liet zich niet zomaar voor de gek houden. Gelukkig had mama een flinke auto verzameling ingepakt zodat hij ondertussen lekker kon spelen. Het is altijd spannend met een ouder kindje erbij, wat willen ze wel, wat willen ze niet. Wat voor de ene werkt werkt voor de ander weer niet. Nadat de foto’s met Florian klaar waren wilde papa met Florian richting speeltuin maar Florian had besloten dat hij lekker hier wilde blijven en met zijn auto’s verder wilde spelen.

Wij konden nog wat slapende foto’s van Elisa maken totdat ook zij besloot wakker te worden.
Na nog wat wakkere foto’s was het tijd om lekker aan te kleden en nog wat te eten zodat ze in de auto lekker zou kunnen slapen aangezien ze toch nog wel even de auto in moesten. Natuurlijk besloot Florian (die ondertussen ook moe was) dat hij niet naar huis wilde maar nu wel naar de speeltuin wilde hahah. Dus met een tevreden Elisa en een huilende Florian de auto in.

Achteraf hoorde ik dat in de auto gelukkig snel de rust weer terugkeerde :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl