Newborn Mason, Newborn studio reportage

Regelmatig mag ik foto’s maken van een tweede een derde of ja soms zelfs een vierde kindjes. Gezinnen die ik dan al ken of vaker heb mee gemaakt. Toch is het ook altijd weer leuk om “nieuwe” jonge ouders te zien voor een reportage. Dit keer mocht ik newborn foto’s maken van de zoon van Quincy & Beau, Mason.

Stralend en helemaal verliefd op hun kleine mannetje kwam ze binnen. Mason lag lekker tevreden te slapen in zijn maxi cosi.
Nadat we Mason uitgekleed hadden en hij lekker in een omslag doek bij Quincy lag bespraken we tijdens een kop koffie welke kleuren we gingen gebruiken en waar we mee zouden beginnen. Ik had van te voren al wat dingen klaar gezet en eigenlijk vonden ze alles leuk :).

Mason was een relaxt en tevreden mannetje, hij vond het heerlijk om bij zijn papa en mama te liggen en later in een mandje had hij het ook prima naar zijn zin. Het eruit halen vond hij dan even wat minder hahah hij lag zo lekker….. gelukkig sliep hij met een beetje wiegen en sussen lekker weer verder totdat het toch echt tijd werd om te eten. Eten is iets wat dit mannetje graag doet ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl