Gezins reportage Doetinchem

Drie keer is scheepsrecht…… zou je denken toch ? ;)

De eerste afspraak sloeg een dag van te voren het weer gigantisch om dus besloten we om te verzetten. De tweede afspraak kwam ik op de afgesproken locatie is daar ineens een giga feest aan de gang. Na even telefonisch overleg besloten we door te rijden naar een andere locatie. Daar aangekomen doen we de auto deur los en zit de kleine Evy ineens helemaal onder de rode vlekken, grote traan ogen en een loopneus. Mhh zo is ze de auto niet in gegaan. We besloten om een klein rondje te lopen om te kijken of het weg zou trekken maar het werd al snel duidelijk dat het niet beter werd en ze helemaal niet in haar hum was. Wellicht aan een allergische reactie op de zonnebrand of misschien werd ze ziek ? We besloten om geen foto’s te maken en een nieuwe afspraak te maken ze zag er zo sneu en lusteloos uit.

Afgelopen zondag in de herkansing ! Er viel een buitje voor onze afspraak maar daarna zou het droog zijn, ik zit nog geen twee minuten in de auto en ja hoor regen :(. Op de locatie aangekomen regende het nog steeds en aangezien Evy nog lag te slapen besloten we even af te wachten, volgens buienradar moest het goed komen. En het kwam goed, nou ja soort van hahah. Af en toe moesten we even een beetje schuilen voor een klein miezer buitje maar we hebben zelfs de zon nog gezien.

Evy vond het allemaal een beetje spannend maar toch ook wel interessant. Al die blaadjes, stokjes, bloemen en dennenappels zijn allemaal leuk om aan te raken. Toen we stonden te schuilen en even te kletsen zagen we in eens een plekje met wat bloemen. Ook nog eens papa’s lievelings bloemen dus daar moesten natuurlijk ook wat foto’s gemaakt worden. Zo grappig ik kom hier al zo lang en heb deze hier nog nooit gezien, blijkbaar heeft het dan zo moeten zijn.

Na een tijdje was Evy er echt klaar mee, tijd om lekker een dutje te doen in de auto onderweg naar huis. Ik was denk ik nog geen uur thuis en daar regende het alweer, een flinke bui waarbij we het met even schuilen onder een paar bomen echt niet gered hadden.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl