Newborn reportage Jens, Newborn Gelderland

Voor hun vierde kindje kregen ze een newborn reportage cadeau van de oom en tante van Jens ! Hoe leuk is dat van de andere kinderen was er geen newborn reportage gemaakt maar nu bij de vierde (en waarschijnlijk ;) de laatste) wilde ze dit toch vast laten leggen.

Omdat het een zware bevalling was spraken we af om even af te wachten hoe het herstel ging en dan een afspraak in te plannen. De andere kinderen gaan al naar school en Linda en Sjoerd besloten om die gewoon lekker naar school te laten gaan en alleen met Jens te komen. Zodat het niet zo druk zou zijn tijdens de reportage en we relaxt foto’s van Jens konden maken.

Jens was bij de geboorte al een flinke vent (51cm 4308gram) en ondertussen was hij al weer flink gegroeid toen hij voor zijn newborn reportage kwam. Zo grappig het verschil tussen kindjes, ik had nu gewoon echt te kleine handen en voor papa en mama was het poseren gewoon een workout. Maar Jens deed het super ! Af en toe showde hij even een prachtig beginnend kuiltje in zijn rechter wang en een grote pruillip kon hij ook al laten zien. Gelukkig sliep hij lekker nadat hij nog even wat te drinken gehad hadden en konden we achter elkaar door met verschillende set ups.
Soms liet ie nog even zien hoe sterk hij al was door zijn arm om mijn arm heen te klemmen en gewoon niet los te willen laten of mijn vingers vast te houden in en houtgreep.

Voordat ze weer richting huis gingen kreeg Jens nog lekker wat te drinken zodat hij in de auto (toch een ritje van 3 kwartier) nog even lekker zou kunnen slapen en papa en mama konden bijkomen voordat de rest weer uit school thuis zou zijn :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl