Newborn Reportage Guus, Newborn Doetinchem

Trotse grote zus Emma kwam naar mijn studio met haar ouders en haar broertje Guus voor een newborn reportage.
Emma herkende ik niet meer terug van haar newborn reportage die alweer een tijdje geleden was maar wat een gezellig dametje ! Met een knuffel poes, frozen puzzels die ze mee had en al dat lekkers wat ze al heel snel had zien staan ging ze zich best vermaken.

Kleine grote broer Guus was helemaal klaar voor zijn reportage en sliep lekker. Foto’s met oudere kindjes is soms en heel gedoe maar Emma deed het echt geweldige, een pro ;). Zo lief en rustig was ze met haar broertje. De gezins foto’s waren dus al lekker snel klaar waardoor we met een slapende Guus door konden naar de rest van de foto’s. Heb je die wangen van Guus gezien ? Soms zaten ze een beetje in de weg ;) maar heerlijk toch die wangen.

Emma kwam af en toe even kijken en zong Frozen liedjes en had heel erg veel honger, liefst natuurlijk niet die banaan die mama mee genomen had ;).
Na een tijdje zijn papa en Emma lekker naar huis gelopen, ideaal als je maar een paar straten hiervandaan woont. En konden we nog wat foto’s van Guus alleen maken. Eigenlijk van het een op het andere moment was hij echt klaar wakker en konden we ook nog wat wakkere foto’s maken net als bij de newborn reportage van Emma.

Tijd voor mama en Guus om ook naar huis te gaan en te kijken of Emma al languit in het zwembadje lag :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl