Gezinsreportage, goed begin van de dag !

Het was even puzzelen en plannen. Begin van de week leek wellicht het weer nog roet in het eten te gooien maar in de loop van de week werden de voorspellingen gelukkig beter.
Op de vroege zondagochtend spraken we of op een prachtige plek in Groessen voor de gezins reportage van dit gezin. Al weer een aantal jaar geleden (2014 waar blijft de tijd) mocht ik hun bruiloft vastleggen en nu gingen we foto’s maken, inmiddels samen met hun twee jongens en de hond !.

Over de dijk, het hoge, nog wat natte gras door de dijk af terwijl de hond al ongeduldig vooruit rende, hij wist precies waar we heen gingen. Een kleine klim partij om een poortje door te komen, wat Tijn natuurlijk al helemaal alleen kon en daar heerlijk beschut ligt een prachtig stukje natuur. Altijd leuk om zo voor mij nieuwe plekjes te ontdekken.

Terwijl Just even tijd nodig had om los te komen kletste Tijn er vrolijk op los. We keken naar boten, speelde met dino’s in het zand, de hond ging achter een stok aan het water in, er werd gegeten (vooral door Tijn haha), we deden een wedstrijdje boos kijken omdat Tijn dat zo goed kan en we balanceerde over bomenstammen.

Na een tijdje kwamen de wilde paarden onze kant op en besloten we dat het tijd was om terug te lopen. Terug de dijk op met een lekker brandend zonnetje een goed begin van de zondag.

Wedstrijdje boos kijken, wie wint er ?

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl