Newborn Reportage Doetinchem, newborn Jasmijn

Gezondheid is het allerbelangrijkste ! Ergens weten we dat allemaal wel maar soms vergeet je dat wel eens of denk jezelf misschien wel ach kom op !. Niet een bevalling is hetzelfde dus daarom is het fijn dat we pas na de bevalling een datum plannen voor jullie newborn reportage en als het een zware bevalling is geweest is het soms heel lastig inschatten wanneer je toe bent aan een reportage. Gelukkig ben ik qua planning best flexibel en soms spreken we gewoon onder voorbehoud van hoe het herstel gaat een datum af. Zo ook bij Maarten en Patty, het herstel ging best goed maar we besloten om de reportage toch nog even een paar extra dagen uit te stellen.

Afgelopen dinsdag was het zover de reportage van Jasmijn ! (een week daarvoor reden wij richting bos met onze hond en kwamen we langs een geboorte bord met de naam Jasmijn, ik zei nog tegen John goh wat leuk ik mag binnenkort ook een Jasmijn fotograferen, ja raad het al, dat was deze Jasmijn :). Ze wonen nog geen vijf minuten bij ons vandaan haha)
Met Jasmijn ging het allemaal helemaal goed, mama was nog herstellende maar voelde zich goed genoeg voor de reportage. In de nachten slaapt Jasmijn al best goed, in de ochtend was ze volgens papa aardig veel wakker (oh nee). Nadat we Jasmijn uitgekleed hadden was ze dus ook aardig wakker. Nog even lekker bij mama liggen maar daar dacht ze gelijk weer te mogen drinken terwijl ze voordat ze deze kant op kwamen al hartstikke veel gegeten had…. dus dan maar even door naar papa. Omdat het er niet naar uitzag dat ze ging slapen hebben we haar lekker ingepakt en dat vond ze heerlijk. Tijd voor foto’s !

Jasmijn viel lekker in slaap toen ze ingepakt was en sliep eigenlijk de rest van de reportage lekker door. Aan het eind merkte we wel dat ze wat wakker begon te worden maar toen hadden we ook al behoorlijk wat set ups gehad. Ook al woonde ze maar een paar minuten hier vandaar Jasmijn wilde nu toch echt weer eten en nee niet over een paar minuten pas :). Binnen no time had ze dan ook haar flesje leeg waarna ze lekker met volle buik weer de auto in kon om hopelijk weer verder te slapen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl