Newborn reportage James, Newborn Zevenaar

Inmiddels is Lewis alweer 7 ! Haast niet voor te stellen dat ik ooit ook van hem een newborn reportage heb gemaakt, alhoewel ik me nog wel het een en ander herinner van die reportage. Lewis pas inmiddels niet meer in een mandje, al is hij er lenig genoeg voor haha maar nu was kleine broer James aan de beurt voor een newborn reportage.
Opa en Oma gaven deze mooie herinnering cadeau door middel van een waardebon.

Je hebt het me vast al vaker horen roepen, als mensen zeggen bij binnenkomst hij slaapt altijd…. yep dan gaat het mis ;). Dus dit keer was het papa’s schuld hahaha.
James was klaar wakker, besloot dat hij wilde eten, daarna klaarwakker besloten we om hem toch maar weer een luiertje aan te doen en lekker in te wikkelen in de hoop dat hij in slaap zou vallen. Meneer besloot anders, klaar wakker (maar tevreden) keek hij rustig om zich heen terwijl wij op verzoek van papa een foto maakt waarop zijn tatoeage met voor hem een speciale betekenis goed zichtbaar zou zijn. Ondertussen besloot James om nog even wat extra ruimte te maken voor nog wat eten…. we hoorde en voelde het knetteren.
Dus na nog een snelle foto met broer Lewis want die kon echt niet langer wachten totdat hij eindelijk met zijn kleine broertje op de foto mocht was het eerst tijd voor verschonen.

Daarna konden we door met nog wat gezins foto’s en werden de ogen van James toch echt te zwaar om openen te blijven. Ondertussen vermaakte Lewis zich helemaal prima. Grote voordeel van een grote broer loopt niet in zeven sloten tegelijk, is heel voorzichtig met zijn kleine broertje en wil in tegenstelling tot de meeste 2 jarige graag op de foto :).

Met James moest ik soms echt een gevecht aan met zijn handjes, dit mannetje is sterk en had een eigen willetje ! Af en toe werd hij zo boos als ik zijn handje probeerde te ontspannen, om een paar seconden daarna gewoon weer verder te slapen dat we besloten dat het helemaal prima was als hij zijn handje niet ontspande of die kenmerkende frons bleef houden.
Zo lenig als mama en Lewis zijn (hypermobiel) dat zou bij James ook wel eens het geval kunnen zijn…..

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl