Newborn Reportage Maud, newborn Doetinchem

Met grote open ogen kwam de kleine Maud mijn studio binnen voor haar newborn reportage, hoezo slapen ? Dat belooft nog wat haha.
Af en toe zakte haar ogen even dicht maar het zag er niet uit dat ze op korte termijn zou gaan slapen, volgens haar ouders een echt vechter maar als ze eenmaal sliep.

We besloten om de planning maar wat om te gooien en begonnen met een set up waarbij ze lekker ingewikkeld was. Helemaal prima vond ze zelf, lekker een beetje om zich heen kijkend en af en toe een boze blik mijn kant op. Soms een klein beetje wegzakken maar echt slapen was er niet bij. Helaas had Maud behoorlijk last van krampjes, steeds als ze bijna in slaap was kwam er weer een krampje. Zo sneu diverse luiers en drink momentjes later zagen we precies aankomen wanneer er weer een krampje aan zat te komen en probeerde we die zo goed mogelijk door te komen zodat we daarna vlug even tijd hadden voor het maken van een foto.

Wat een bikkel dit dametje ! In de studio tijdens haar reportage heeft ze heel veel kleine hazeslaapjes gedaan van krampje tot het volgende krampje hopelijk heeft ze daarna thuis nog lekker even door kunnen slapen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl