Newborn Fotografie Oud Zevenaar | Newborn girl Fien

Na haar geboorte moest Fien even in het ziekenhuis blijven voor wat extra controles omdat ze vrij klein was maar al gauw bleek dat ze gewoon lekker naar huis mocht, klein van stuk maar gelukkig helemaal gezond en een heerlijk tevreden meisje. Tenminste tevreden was ze totdat ik kwam voor haar newborn reportage hahah ;)

Dit dametje heeft ons flink laten zweten en hard laten werken voor elke foto. Slapen ? Doet ze anders altijd heerlijk en veel maar tijdens de reportage dacht ze daar toch anders over, soms hoefde we maar naar haar te wijzen en mevrouwtje liet gelijk weten dat ze dat in de gaten had. Overal reageerde ze op, niet overstuur ofzo maar gewoon even laten weten dat zij zelf strak de touwtjes in handen hield :). Gelukkig konden we er stiekem ook wel een beetje om lachen, Fien inclusief en hadden we genoeg te kletsen. Goh het is alweer bijna vier jaar geleden dat ik de heerlijke bruiloft van haar ouders mocht fotograferen ! Super leuk natuurlijk om te zien dat er nog steeds overal mooie foto’s van die dag in huis staan, waarschijnlijk moeten er straks wel wat plaatsmaken voor de foto’s van Fien :)

Hoe was het ook alweer ? Geduld en hard werken loont ? Dat is volgens mij zeker van toepassing op deze reportage :)
Lieve Noortje en Danny, super leuk om jullie weer te zien en jullie mooie dochter te bewonderen ! Hopelijk zijn jullie helemaal bijgekomen en ik weet zeker dat jullie verrast zijn door het resultaat !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl