Sitter session Doetinchem, Tess

Niet echt het seizoen voor een sitter session met al die griep en snotneuzen overal.
We hebben de reportage van Tess dan ook drie keer verzet omdat ze steeds ziek of slecht in orde was en tja als je je niet lekker voelt heb je vanzelfsprekend geen zin om even leuk te doen voor wat foto’s.
We hadden de reportage van Tess al wat later gepland dan dat ik normaal doe voor een sitter session en door het verzetten van de afspraak kon Tess inmiddels al zelf staan, nog niet echt los lopen maar het scheelde niet veel. Het gevolg was natuurlijk dat deze dame niet echt meer wilde zitten en eigenlijk alleen maar wilde staan.

In het begin wilde ze eigenlijk alleen maar bij mama zitten maar na wat gekke toeren was ze wel even over te halen voor een foto.
Grappig hoe dat soms werkt en dat terwijl Tess helemaal niet verlegen is in tegenstelling tot haar grote zus die tijdens haar sitter session super verlegen was, nu nog steeds wel maar niet zo erg meer als toen. Grote zus Kiki zat lekker filmpjes te kijken en lekkere dingen uit te zoeken uit het schaaltje en rende af en toe even door het beeld in terwijl wij foto’s maakte van Tess.

Gelukkig kwamen we met veel geduld en hard werken van zeker ook mama een heel eind ! Tess was vliegensvlug dus zodra ze 1 seconde zat ging ze er alweer vandoor of stond ze op soms kom je dan echt handen te kort. Echt super stevig stond ze nog niet dus mama bleef dichtbij om haar op te vangen waar nodig terwijl ik uit alle macht probeerde om haar aandacht te krijgen voordat ze er alweer vandoor ging en om ondertussen foto’s te maken.

Zo grappig om te zien hoeveel Tess veranderd is sinds haar newborn reportage, van die foto’s zou ik haar haast niet meer herkennen, inmiddels lijkt ze veel meer op haar grote zus.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl