Newborn reportage Tess, newborn Doetinchem

Zoveel kindjes op de planning maar stiekem zat ik afgelopen week een beetje te wachten totdat ze geboren zouden worden. Zul je altijd zien en dan komen ze allemaal tegelijk haha.

Als eerste was Tess aan de beurt !. Deze knappe dame met een hoofdje vol haar heeft volgens mij een nieuw record gevestigd van wakker zijn. De nacht voor de reportage had ze wel lekker geslapen wellicht had dat er mee te maken, of wellicht werd ze wakker gehouden door haar grote zus tijdens de reportage. Gelukkig was ze ondanks dat ze de meeste tijd wakker was een tevreden dametje. Maar goed ook want wij moesten alles uit de kast halen om grote zus Kiki op de foto te krijgen.
Mama had mij van te voren al gewaarschuwd, we nemen Kiki mee maar ze is behoorlijk eenkennig en eigenwijs haha (haar woorden).

Kiki kende ik al van een eerdere reportage en ook toen was het behoorlijk hard werken :). Gelukkig viel het eenkennige heel erg mee, het duurde niet lang voordat ze redelijk op haar gemak was maar het eigenwijze ;) echt een meisje haha. Terwijl haar kleine zus lekker ingepakt om zich heen zat te kijken was het wat Kiki betreft pakken wat we pakken konden qua foto’s. (en geloof me dit komt echt veel vaker voor, ook al zien de foto’s er soms zo relaxt en rustgevend uit, het kost de ouders en mij soms echt de nodige zweetdruppels). Gelukkig bleven papa, mama & Tess rustig waardoor we uiteindelijk diverse foto’s hebben kunnen maken. Daarna kwam oma Kiki lekker ophalen en konden wij alle aandacht op Tess richten.

Eindelijk vielen af en toe haar oogjes een beetje dicht en konden we ook nog wat slapende foto’s maken van deze knappe dame alleen. Na een paar setups werd ze wakker en besloten we dat het genoeg was geweest. Lekker nog even eten en dan hopelijk lekker in slaap vallen in de auto zodat papa en mama ook nog even konden bij komen.

Dat is dan wel weer een voordeel als kindjes zo lang wakker blijven, ik kreeg later een mailtje dat ze die middag en de nacht daarna heerlijk hadden geslapen, Tess maar dus de rest van het gezin ook ! Hoe fijn is dat:).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl