Newborn fotografie Doetinchem, Newborn Hailey

Dit dametje kreeg haar newborn reportage cadeau van haar trotse oom en tante !. Ik hou ervan als mensen dit soort cadeautjes geven (mits ze weten dat mijn stijl van fotograferen de ontvangers natuurlijk aanspreekt :)). Een blijvend cadeautje wat alleen maar nog waardevoller wordt met de jaren.

Grote broer Jack vierde een week geleden zijn eerste verjaardag, een verjaardag waar zijn kleine zusje al bij was. Dat kunnen niet heel veel grote broers zeggen denk ik. Niet helemaal zo (snel) gepland maar zeker erg welkom en gewenst deze prachtige dame. Jack is van hoe gekker hoe beter en niet zo van het stilzitten dus klimmen en klauterend werd papa als klimrek gebruikt. Trekt hij zich op aan de meest onmogelijke dingen om te gaan staan en twijfels soms of hij al los zal laten of toch maar niet. De grote lamp in de studio daar was hij toch wel een beetje van onder de indruk.

Hailey die trok zich eigenlijk nergens wat van aan, kreeg een lekker toetje voordat we konden beginnen en was toen helemaal in dromenland. Jack en Hailey samen op de foto krijgen was nog wel een uitdaging, soms heb je maar een seconde nodig maar Jack wilde nog geen halve seconde gaan liggen of naast Hailey zitten. Dus terwijl papa met Jack speelde stond ik klaar om een foto te maken zodra hij hem neer legde :). Gelukkig sliep Hailey gewoon lekker door ondanks alle gekkigheid en lawaai om haar heen.

Na een tijdje was het voor Jack echt genoeg geweest, hij werd moe, dacht dat hij al kon lopen en viel en botste met zijn gezicht tegen een krukje, nou ja je snapt het wel hoog tijd voor hem om een dutje te gaan doen. Gelukkig hadden papa en mama een oppas in de buurt geregeld. Een vriendin waar Jack lekker even kon slapen. Terwijl papa Jack wegbracht maakte wij nog wat foto’s van Hailey die het allemaal prima vond tot het tijd was voor een flesje. Terwijl Hailey haar fles leegdronk kwam papa terug en besloten we nog wat foto’s te maken totdat het voor Hailey ook genoeg was geweest.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl