Newborn Reportage Doetinchem, Newborn Nore, Arnhem

De mama van Nore nam contact met mij op nadat Nore geboren was, gelukkig was er nog een plekje ondanks dat we de reportage nog een keer moesten verzetten omdat ik zelf verkouden was geworden. Gelukkig dachten papa en mama er net zo over als ik zelf en schoven we de reportage iets verderop in de agenda.

We begonnen aan de reportage met een klaarwakkere Nore die heerlijk om zich heen lag te kijken maar daardoor het poseren niet heel makkelijk maakte. Kwam nog bij dat ik bijna niet bij Nore kon als papa haar vast had aangezien de papa van Nore ongeveer twee koppen groter was. Gelukkig was de mama van Nore meer van mij lengte ;). Met wat aanpassingen, een kratje om op te staan kwam het later helemaal goed.

Na de foto met papa besloten we om eerst wat andere foto’s te maken zodat Nore hopelijk lekker in slaap kon doezelen voordat we de rest van de gezin foto’s gingen maken. En dat werkte ! Lekker ingepakt viel ze goed in slaap. Dit prachtige dametje heeft nu nog niet zoveel haar maar aan het haar wat ze al heeft en haar lichte huidskleur te zien krijgt ze vast net als mama prachtig rood haar. Toen ze eenmaal sliep konden we achter elkaar een aantal setups doen en besloten we haar ook voor de gezinsfoto’s lekker ingepakt te houden. Ze zat een beetje tegen een voeding aan en werd af en toe een beetje wakker toch konden we nog was slapende foto’s maken terwijl ze niet ingepakt was voordat het tijd was om te eten en daarna de auto in richting huis.

Tijdens het foto’s maken vertelde mama dat ze helemaal gek is van Kerst, de Kerstboom staat al deze had ze al gezet voor de geboorte van Nore voor het geval ze er na de tijd geen puf of tijd voor zou hebben. Dus je raar het al we hebben ook een kerst variant gemaakt van een bepaalde foto. Aangezien we eerst nog Sinterklaas krijgen houden we die foto nog even geheim :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl