Newborn Reportage Didi, newborn Doetinchem

Altijd fijn als mensen via via (thanks Marlies) bij mij terecht komen voor een newborn reportage. Het zien van een reportage bij iemand anders is altijd de beste reclame :).

Zo mocht ik een newborn reportage maken van deze beauty, Didi ! Prachtig lange pianovingers, de meest grote ogen die je ooit gezien hebt en echt wel een karaktertje schat ik nu al zo in :). Bij het boeken van de reportage gaf mama aan dat Didi geboren zou worden met een enkelzijdig lipschisis. Gelukkig bleek na de geboorte dat het alleen haar lip is en niet haar gehemelte en kaak en dat de kleine Didi het hartstikke goed deed en een super blij (hoe blij zie je later nog ;)) meisje is.

Omdat Didi natuurlijk over een aantal maanden geopereerd gaat worden aan haar lip en haar neusje vonden papa en mama het des te belangrijker om nu mooie foto’s te maken om later aan Didi zelf te kunnen laten zien hoe prachtig en speciaal ze was vlak na haar geboorte.

Grote zus Lotte vond het in het begin een beetje spannend maar kwam al snel los, als ze iets in haar hoofd heeft… haha dat wordt nog wat straks met twee meiden ;).

In het begin leek het even of Didi niet van plan was om te gaan slapen. In alle haast was de fles op het aanrecht blijven staan dus ging papa even vlug heen en weer om de fles op te halen (gelukkig was het lekker dichtbij) maar toen papa terug kwam met de fles wilde Didi toch (nog even) geen eten dus besloten we met de foto’s te beginnen. Na de gezinsfoto’s hebben we haar lekker ingepakt en vielen toch echt haar ogen dicht. Daarna konden we door een aantal setups heen voordat ze toch echt even toe was aan pauze en een flesje.

Terwijl papa en Lotte even buiten een frisse neus en een broodje gingen halen maakte wij daarna nog wat wakkere en slapende foto’s voordat het tijd was om lekker thuis haar bedje in te gaan.

Zo’n klein dametje maar al zoveel persoonlijkheid, bij dit soort foto’s heb ik altijd de grootste lol in mijn eentje achter mijn computer, het lijkt wel of we Didi opdrachten hebben gegeven vind je niet ? Zo van nu serieus kijken, verdrietig….

verbaast,de clown uithangen, bedenkelijk, nieuwsgierig, heel blij zijn… Zo klein als ze is alles kwam voorbij

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl