Newborn Reportage Daan, Doetinchem Gelderland

Het blijft altijd bijzonder om mensen terug te zien, dit keer mocht ik een newborn reportage maken van Daan. Zijn grote zus Linn mocht ik al eerder fotograferen toen ze nog een newborn was en Linn had de lat hoog gelegd ;).

Inmiddels is Linn en echt dametje en vind ze haar broertje maar wat leuk, ze kon haast niet wachten totdat ze hem zelf vast mocht houden. De gelijkenis tussen Daan en Linn was bijzonder, al had Linn als newborn wat donkerdere haartjes maar de vorm van het gezicht… zo leuk om te zien. Toch zit er wel duidelijk verschil tussen een jongen en een meisje hahah Daan presteerde het om tijdens de gezinsfoto’s eerst mama en daarna papa onder te plassen en niet een klein plasje :). Daarna probeerde hij de foto steeds voor zichzelf op te eisen door zijn voet in het gezicht van zijn zus te duwen, heel fijn van die lange eigenwijze beentjes. Linn vond het in het begin allemaal maar een beetje spannend maar gelukkig duurde het niet te lang voordat ze helemaal gewend was (lekkere hapjes helpen ;)).

Daan deed het super goed ! Hij sliep lekker door en vond het daarna helemaal goed om met zijn grote zus op de foto’s te mogen. Linn was super lief en voorzichtig met Daan, iets wat op die leeftijd niet altijd vanzelfsprekend is. Na een tijdje leek het erop dat Daan er genoeg van had en besloten we om een flesje voor hem te maken. Ondertussen besloot hij om toch weer verder te slapen dus hebben we nog een paar foto’s gemaakt voordat hij met een volle buik weer richting huis kon. Tijd voor iedereen om lekker bij te komen !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl